Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Angela Groothuizen deelt foto zónder make-up en verklapt hoe je er tóch 10 jaar jonger uit kunt zien

Angela Groothuizen deelt foto zónder make-up en verklapt hoe je er tóch 10 jaar jonger uit kunt zien

Celebs
Angela Groothuizen deelt foto zónder make-up en verklapt hoe je er tóch 10 jaar jonger uit kunt zien

Angela Groothuizen (60) zit als presentatrice en coach van ‘The Voice Senior’ geregeld in de maquillage. Dat het dan ook wel zo fijn om thuis géén dikke laag make-up op te hebben, weet ze als geen ander. Van haar blotebillengezicht deelt de blondine een kiekje, met daarbij haar geheim om er tien jaar jonger uit te zien.

Angela Groothuizen zónder make-up

Zónder make-up die je oneffenheden maskeert er tóch tien jaar jonger uitzien? Volgens Angela heeft het allemaal te maken met de juiste belichting. In haar column voor tijdschrift Veronica Magazine onthult ze de truc om er goed uit te zien op een foto. Omdat ze de beroerdste niet is, levert ze het bewijs op Instagram.

Dé Insta-truc

Bij een tweetal kiekjes schrijft Groothuizen hoe je te werk moet gaan. “Vang het licht mensen en zie er tien jaar jonger uit”, begint de presentatrice. “Hier een foto vol in het licht met ongekamde haren en een blotebillengezicht vol in het licht. Hoppa! Geen rimpel te bekennen en dan een foto met veel make up met lelijk zijlicht. Dé Instagramtruc om toe te passen. Rechtop gaan staan of zitten en vang het licht (moet een beetje pijn doen aan ogen) en je ziet er geweldig uit. Succes!”

Lees ook
Angela Groothuizen open over inmiddels latrelatie: ‘Misschien gaan we wel uit elkaar’

Eerlijkheid

Fans waarderen de eerlijkheid van de Dolly Dot. “Héérlijk zoals jij jezelf en je uiterlijk relativeert. Het is zoals het is en je blijft een leuk mens”, reageert een volger. De meesten merken op dat Angela er hoe dan ook mooi uitziet. Zo laat iemand weten: “Ik vind je een prachtmens.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee