Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje van André en Monique blaast vandaag vijf kaarsjes uit, maar is André ook van de partij?

Zoontje van André en Monique blaast vandaag vijf kaarsjes uit, maar is André ook van de partij?

Zoontje van André en Monique blaast vandaag vijf kaarsjes uit, maar is André ook van de partij?

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg mag vandaag vijf kaarsjes uitblazen. Zijn verjaardagsfeestje vond dit weekend al plaats. De grote vraag is of zijn vader André hier ook bij aanwezig was.

Moeder en zoon

Op Instagram deelde Monique Westenberg een lieve foto van moeder en zoon. “En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje. Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug! Oneindig…’, schrijft ze vol liefde onder de foto.

De verjaardag van kleine Dré werd afgelopen weekend al gevierd met een reptielenfeestje. Monique nam haar zoontje en zijn vriendjes en vriendinnetjes mee naar de dierentuin. Dré kreeg zelfs een videoboodschap van zijn grote held Freek Vonk.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Heeft Monique Westenberg een nieuwe vriend op Bonaire? Management reageert op relatiegeruchten

Was André aanwezig?

Het blijft onduidelijk of zijn vader André ook op zijn feestje aanwezig was. De zanger is niet te zien op de beelden die Monique deelde op social media. Maar verschillende bronnen melden dat hij zeker wel aanwezig was op de verjaardag van zijn zoontje.

Vorige week is André Hazes weer teruggekeerd in ons koude kikkerlandje. Daarvoor verbleef hij een aantal weken aan de zonovergoten Costa Blanca om daar tot rust te kunnen komen. De zanger kreeg namelijk te maken met een mentale burn-out, die nogal wat emoties opleverde. Hij zal de komende tijd zijn herstel voortzetten. De agenda van André is de komende maanden dan ook helemaal leeggemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: BrunoPress