Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André’s ‘Bridget-avontuur’ creëerde verlatingsangst bij zoontje: ‘Ik dacht, hij zal het wel niet zo gemerkt hebben’

André’s ‘Bridget-avontuur’ creëerde verlatingsangst bij zoontje: ‘Ik dacht, hij zal het wel niet zo gemerkt hebben’

Celebs
André’s ‘Bridget-avontuur’ creëerde verlatingsangst bij zoontje: ‘Ik dacht, hij zal het wel niet zo gemerkt hebben’

André Hazes (26) schoof gisteren aan bij ‘Beau’ om het te hebben over zijn nieuwe, persoonlijke album ‘Thuis’. Uiteraard kwam ook de thuissituatie ter sprake en zong André een nummer in de show (waar kijkers overigens bakken kritiek op hadden).

Verlatingsangst

Thuis, eveneens een nummer op die plaat, gaat over zijn nét vier jaar geworden zoontje Dré. Dat de zanger een jaar geleden zo vaak van huis was vanwege de verbroken relatie met Monique Westenberg, had namelijk meer gevolgen voor de kleine Dré dan hij had gedacht. “Ik merk dat hij best wel een verlatingsangst heeft gekregen richting mij”, biecht Hazes op.

‘Superconfronterend’

Beau las een stukje van de tekst op: “Waar was ik toen jij vroeg: ‘wanneer komt papa thuis?’ Veel te vaak zei ik ‘Heel gauw’, maar dan kwam ik niet naar huis. En ik weet nu, dat deed pijn. Maar geloof me, vanaf nu ben ik thuis.” André vertelde het nummer niet graag te zingen. “Het is zo superconfronterend, vooral toen ik weer thuis kwam wonen. Ik dacht Dre is drie jaar, die zou het wel niet zo gemerkt hebben.”

Lees ook
Cute! Kleine André Junior beleeft eerste schooldag en mag meteen uitdelen voor zijn verjaardag

‘Schoenen uit!’

Daarmee doelt André op zijn relatiecrisis, die ontstond toen hij Monique verliet voor presentatrice Bridget Maasland. Na drie maanden kwam de zanger bij zinnen en keerde terug naar de moeder van zijn kind. “Op het moment dat ik thuiskwam, vond hij het heel raar dat ik weer meeat”, vervolgt André. “En papa blijft weer bij mama slapen. Dus toen zei hij op een gegeven moment: ‘schoenen uit!’, want dan dacht hij dan kan je niet meer weg gaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee