Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes verbreekt mediastilte en neemt contact op met ex Monique

André Hazes verbreekt mediastilte en neemt contact op met ex Monique

André Hazes verbreekt mediastilte en neemt contact op met ex Monique

André Hazes (27) geeft weer een teken van leven. De zanger heeft namelijk een mediastilte ingelast, maar is nu voor de verjaardag van zijn 5-jarige zoontje Dré actief op Instagram. 

Instagram

André heeft een foto van zijn ex Monique Westenberg geliked op Instagram. Monique heeft een lieve foto gepost voor de verjaardag van hun zoontje Dré. “In ineens ben je 5!”, schrijft Monique bij het kiekje waarop ze Dré een dikke zoen geeft. “Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje. Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug! Oneindig.”

Teken van leven

Het is de eerste keer weer sinds weken dat de zanger van zich laat horen via sociale media. In september werd bekend gemaakt dat André niet lekker in zijn vel zit en daarom zijn rust pakt. Sindsdien deelt hij ook niets meer op Instagram, het platform waar hij voorheen altijd zo actief op was. Of André vanaf nu weer dingen zal gaan delen met ons op social media is nog afwachten.

Lees ook
Zoontje van André en Monique blaast vandaag vijf kaarsjes uit, maar is André ook van de partij?

Burn-out

André Hazes zal zijn herstel voorlopig nog wel even voortzetten. De agenda van André is de komende maanden dan ook leeggemaakt; hij zal voorlopig niet optreden en zal geen interviews geven. “We hebben echt besloten om voorlopig niets meer te zeggen,” vertelt Rachel namens haar zoon aan Story. ‘André zit in een zware emotionele burn-out en werkt aan zijn herstel. Daar valt ook rust onder, dus ik hoop dat iedereen dat kan respecteren.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: BrunoPress