Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes over vaderschap: ‘We wisten van tevoren al dat ik nooit een standaard vader zou zijn’

André Hazes over vaderschap: ‘We wisten van tevoren al dat ik nooit een standaard vader zou zijn’

Celebs
André Hazes over vaderschap: ‘We wisten van tevoren al dat ik nooit een standaard vader zou zijn’

Het gaat goed met André Hazes. Niet alleen op carrièregebied, maar ook in zijn privéleven. Naast dat hij onlangs de strijdbijl met zus Roxeanne heeft begraven, bliezen hij en Monique Westenberg begin dit jaar hun relatie nieuw leven in. Dit zorgde er ook voor dat hij zoontje André junior weer iedere dag bij zich had. Doordat het coronavirus ook nog eens roet in het eten gooide qua optredens, was André als nooit tevoren aan huis gekluisterd. En dat zorgde voor de nodige openbaringen.

Geen standaard vader

Hoewel de zanger zijn carrière super belangrijk vindt, realiseert-ie zich maar wat goed wat hij thuis heeft. Al blijft het volgens André altijd een beetje dubbel. Want hoe gek hij ook op zijn zoontje is, een standaard vader is hij allesbehalve. “Het is natuurlijk heel dubbel. We wisten van tevoren natuurlijk al dat ik nooit een standaard vader zou zijn, maar je ziet wel in dat je gewoon fouten hebt gemaakt. Ook in de tijd dat Mo en ik nog niet uit elkaar waren.”

Een kans om naam te maken

Toen André vader werd, begon namelijk ook zijn succes. Hierdoor miste hij volgens Monique de eerste jaren uit het leven van zijn zoontje. “Alles kwam een beetje tegelijk. En toen heb ik er toch wel ergens voor gekozen om gewoon keihard te gaan werken, ik kon maar één keer naam gaan maken. En daardoor mis je wel een hele hoop ja.”

Lees ook
André Hazes over ruzie met Johnny de Mol: ‘Ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien’

Dankbaar

Vandaag de dag probeert André er echter zoveel mogelijk voor zijn zoon te zijn en maakt hij ook echt tijd voor quality time tussen vader en zoon. Al wordt er tegelijkertijd natuurlijk ook nog steeds keihard gewerkt aan zijn goedlopende carrière. “Uiteindelijk ben ik sowieso wel dankbaar voor dingen die ik mee maak. Als dit niet zo was gebeurd, had ik nu niet zo in het leven gestaan”, aldus André.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee