Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes en Sarah hevig zoenend gespot: ‘Ik heb alle vertrouwen dat we lang gelukkig zullen zijn’

André Hazes en Sarah hevig zoenend gespot: ‘Ik heb alle vertrouwen dat we lang gelukkig zullen zijn’

André Hazes en Sarah hevig zoenend gespot: ‘Ik heb alle vertrouwen dat we lang gelukkig zullen zijn’

André Hazes en Sarah van Soelen zijn net terug van een rustgevende liefdesvakantie op Ibiza, waar ze naartoe gingen om de pers die hen in Nederland in de nek hijgde, éven te ontlopen. Maar Story-fotograaf Edwin Smulders laat zich echter niet zo snel ontlopen en vloog de twee achterna. Hij zette het stel, dat toch voor hem poseerde, hevig zoenend op de foto. In het entertainmentblad doet de zanger zelfs een boekje open over zijn relatie met Sarah én Monique.

André weer gelukkig

Aan Story vertelt André hoe happy hij is met Sarah, na een verdrietige periode in zijn leven waarin hij zijn verloving met Monique Westenberg verbrak. Nadat hij hun gezinsvilla verliet, trok hij in bij de ouders van Sarah. Daarover vertelt André in het weekblad onder meer: “Het is fijn om volledig jezelf te kunnen zijn, en je geaccepteerd wordt om wie en hoe je bent.”

Geen ruzie met Monique

In Story spreekt André ook over het huidige contact met zijn ex Monique en hun zoontje André (4). Daarover zegt hij onder meer: ‘Mijn relatie met Monique is goed. Er is geen sprake van ruzie.’ Als het gaat over zijn nieuwe liefde Sarah straalt André van oor tot oor. ‘Ik ben gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.’

Lees ook
André Hazes richt zich tot zoontje in nieuw nummer: ‘Vanaf nu ga jij mij minder zien’

Thuiskomst op Schiphol

In de nieuwe Story die vandaag verschijnt lees je het volledige interview en zie je alle romantische foto’s van André en Sarah op Ibiza en bij thuiskomst op Schiphol. Inmiddels is de zanger weer druk aan het werk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders