Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André en Sarah winden er geen doekjes meer om: stel deelt verliefde vakantiefoto’s

André en Sarah winden er geen doekjes meer om: stel deelt verliefde vakantiefoto’s

André en Sarah winden er geen doekjes meer om: stel deelt verliefde vakantiefoto’s

Waar André Hazes (27) vlak na de breuk met Monique Westenberg (43) nog sprak over een hechte vriendschap met Sarah van Soelen (25), gaf hij al gauw toe ‘echt gek’ te zijn op de influencer. De twee dropten de ene na de andere hint die doelde op een liefdesrelatie en pakten afgelopen weekend zelfs het vliegtuig naar Ibiza (waar ze het niet al te nauw lijken te nemen met alle coronaregels). Als we de kiekjes op Instagram mogen geloven, genieten André en Sarah in ieder geval met volle teugen van het zonovergoten eiland, maar vooral ook van elkaar.

Geen geheimzinnig gedoe meer

Begin april vroeg Beau van Erven Dorens (50) in zijn talkshow op de man af of Sarah de nieuwe liefde was van André. De zanger draaide er nogal omheen, maar gaf uiteindelijk voorzichtig toe verliefd te zijn op de influencer. Maar inmiddels is de tijd van geheimzinnig doen duidelijk voorbij.

‘Lovebirds’

Op Instagram dook gisteren al een innige foto op, maar nu doen André en Sarah het nog eens dunnetjes over. Te zien is hoe een influencer een selfie deelt, waarop de hand van de zanger op haar gezicht rust. “You keep me safe. I’ll keep you wild”, schrijft de blondine erbij. Intussen stromen de reacties binnen onder de post en worden de twee “lovebirds” en een “mooi stel” genoemd. Daarnaast plaatst André ook nog een kiekje waarop hij samen met Sarah en een goede vriend te zien is.

Lees ook
Gevlucht voor de pers en… de coronaregels? André en Sarah stralen op innige Ibiza-foto’s

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist weer in de armen sloten na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont en nu dus ook mee op vakantie gaat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram