Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: André Hazes en Sarah van Soelen gefotografeerd op Schiphol voor liefdesvakantie

ZIEN: André Hazes en Sarah van Soelen gefotografeerd op Schiphol voor liefdesvakantie

ZIEN: André Hazes en Sarah van Soelen gefotografeerd op Schiphol voor liefdesvakantie

André Hazes (27) en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen (25) zijn zojuist op het vliegtuig gestapt richting de zon. De twee gaan op hun eerste liefdesvakantie naar Ibiza, dat kan Story vandaag onthullen. Het weekblad komt ook met een foto van de twee vlak voor hun vertrek op luchthaven Schiphol.

André en Sarah samen op vakantie

De afgelopen weken hebben André en Sarah volop in de belangstelling gestaan om hun prille relatie en de manier waarop de zanger zijn ex Monique aan de kant zette. Nu kiest het kersverse stel ervoor om Nederland achter zich te laten en de rust op te zoeken. Ze werden vrijdag door Story gespot op Schiphol, vlak voor vertrek. De foto van het stel op de luchthaven zie je hier.

Monique sluit zich af

De kans is groot dat we de komende tijd een boel tropische kiekjes zullen zien verschijnen op de Instagram-accounts van de twee. Iemand die dit prille geluk niet aan hoeft te zien, is André’s ex Monique. Zij ontvolgde de zanger namelijk. Op Instagram deed Monique donderdagavond een boekje open over de therapie die ze de afgelopen dagen gevolgd heeft op de Veluwe. De blondine kon het hierbij alleen niet laten om nog even uit te halen naar haar ex.

Lees ook
Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Prille liefde

Tussen André en Sarah lijkt de liefde ondertussen flink op te bloeien. De zanger plaatste dit weekend een foto met de vader van Sarah, die hij ‘schoonpa’ noemt. Ook deelde hij een kiekje met zijn nieuwe vriendin, met ‘best friend’ en een rood hartje als bijschrift. Terwijl zijn ex nog herstelt van de recente breuk, zullen André en Sarah op hun liefdesvakantie alleen maar meer quality time met elkaar doorbrengen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram @sarahvansoelen