Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans vinden bewijs: André en Sarah zouden al veel langer samen zijn

Fans vinden bewijs: André en Sarah zouden al veel langer samen zijn

Fans vinden bewijs: André en Sarah zouden al veel langer samen zijn

Donderdag dook er een wel heel intieme foto van André Hazes en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen op. Het lijkt erop dat Sarah inmiddels geen ‘gewone’ vriendin meer is, al beweert André nog van wel. Nu denken fans zelfs dat de twee al veel eerder een setje waren en daar hebben ze bewijs voor gevonden.

André al langer samen met Sarah?

De influencer moet gedacht hebben: nieuwe liefde, nieuwe lokken. Een erg drastische transformatie is het niet, maar haar coupe is wat blonder en wat volumineuzer. Hoewel Sarah op de beelden in haar Instagram Stories slechts licht glimlacht, is ze er wel blij mee. “New hair”, schrijft ze, waarop ze vervolgens haar kapper bedankt.

Tekst gaat verder onder de foto.

André Sarah

Nagellak

Ook gaan de geruchten dat Sarah en André elkaar al véél eerder weer (terug)gevonden zouden hebben. En dat zou af te lezen zijn aan… de nagellak van Van Soelen. Op het desbetreffende kiekje heeft ze een rode kleur op haar nagels en een van haar volgers heeft goed opgelet. Diegene laat weten dat namelijk haar nagels al begin/midden februari deze tint hadden, zo deelt FawryNotSawry. Ook merkt een ander op: “Ben ik mega stalker als ik weet dat ze al een week geen rode nagels meer heeft en deze foto dus al een week oud is en dit break-up nieuws nog best vers is?”

Lees ook
Monique laat voor het eerst van zich horen na pijnlijke breuk met André Hazes

Indirecte reactie

Sarah gaat momenteel namelijk met een andere gelmanicure door het leven en dat zou betekenen dat André het al veel langer het gezellig zou hebben met de blondine. De influencer lijkt indirect te reageren op deze geruchten door haar nieuwe nagelkleur te laten zien en schrijft: “Betere bronnen.” Wat ze hier nu precies mee wil zeggen, is niet duidelijk. Mocht de foto eerder zijn gemaakt, dan heeft Hazes dus wel degelijk een scheve schaats gereden tijdens zijn relatie met Monique Westenberg. De zanger bleef volhouden in het interview met Shownieuws: “Ik ben de vorige keer niet vreemdgegaan en ik ben nu niet vreemdgegaan.”

andré sarah

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram Sarah van Soelen