Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes over ruzie met Johnny de Mol: ‘Ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien’

André Hazes over ruzie met Johnny de Mol: ‘Ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien’

Celebs
André Hazes over ruzie met Johnny de Mol: ‘Ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien’

André Hazes en Johnny de Mol zijn goede vrienden van elkaar, maar ook tussen hen botert het lang niet altijd. Helemaal toen André een relatie met Bridget Maasland kreeg. Volgens de twee stond hun vriendschap toen flink onder spanning.

Oude bekende

Voor de We Want More-presentator is Bridget namelijk geen onbekende: de twee hebben negen jaar geleden ook een tijdje gedatet met elkaar. Na enkele maanden zou hun kortstondige relatie na een fikse ruzie op het zonnige Bali alweer over en uit zijn, en werd er achter hun veelbesproken romance een hele dikke punt gezet.

Moeilijke fase

Toen hij vernam dat zijn goede vriend André als een blok voor de RTL Boulevard-presentatrice was gevallen, ging het dan ook niet helemaal lekker tussen Johnny en Dré, die nu samen in het programma We Want More zitten. “Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte”, zo vertelt André.

Lees ook
Monique Westenberg over breuk met André Hazes: ‘Ik fantaseerde over hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen’

Woordenwisseling via de telefoon

Zo belde Johnny André op met de mededeling dat hij beter na moest denk over dingen. André was hier echter niet van gediend en liet dat weten ook. “Ik zei toen tegen hem: ‘Bemoei je er niet mee’.” Toch zijn beiden blij dat het uiteindelijk een woordenwisseling via de telefoon was. Waren de twee in real life in een ruzie geraakt, dan was het waarschijnlijk heel anders gelopen.

Op zijn bek geslagen

“Ik denk echt dat je mij op m’n bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was”, aldus Johnny. Inmiddels hebben de twee elkaar weer gevonden en kunnen de kameraden gelukkig weer door één deur. En dat is wel zo handig als je alle twee in dezelfde show zit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee