Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André had ‘bepaalde momenten’ niet op Instagram moeten delen: ‘Ik ben er niet trots op ofzo’

André had ‘bepaalde momenten’ niet op Instagram moeten delen: ‘Ik ben er niet trots op ofzo’

André had ‘bepaalde momenten’ niet op Instagram moeten delen: ‘Ik ben er niet trots op ofzo’

Woensdagavond schoof André Hazes (26) aan in de talkshow van Eva Jinek (41). Natuurlijk kwam hij een liedje zingen, maar kon de presentatrice het bovendien niet laten om naar zijn turbulente liefdesleven van de afgelopen maanden te vragen.

Karakter André Hazes

In Jinek gaf André toe dat hij “bepaalde momenten” niet op Instagram had moeten delen, hoogstwaarschijnlijk doelend op alle ‘smoorverliefde’ kiekjes die hij met Bridget Maasland (45) deelde. “Ik ben er niet trots op ofzo maar ik denk dat dat de vloek is van mijn achternaam. Ik heb een karakter: als iemand tegen mij zegt je moet het niet doen dan wil ik maar één ding en dat is het wel doen”, legde de zanger uit. “Ik sta er op dat moment achter dus dan wil ik er alles aan doen en aan iedereen laten zien dat het me wel gaat lukken. Als ik het zelf wil, dan wil ik het. Ik luister misschien iets te veel naar mezelf.”

‘Walgelijk’

André en Bridget zeiden vanaf het begin van hun relatie dat ze het “rustig aan” zouden doen, maar gooiden vervolgens alles op social media. Tot grote afschuw van Monique Westenberg (43), met wie André een relatie had vóór zijn kortstondige maar intense romance met Bridget en sinds eind februari weer. Monique vond het “walgelijk” hoe het koppel alles online zette. “Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe. Die gaat dat later allemaal terugzien”, zei ze erover in LINDA. “Ik bedoel: je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in?”

Zielig

Hoewel Monique naar eigen zeggen geen moment jaloers is geweest (ze wist dat Bridget geen blijvertje was), maakte ze zich wel zorgen om André. “Ik weet namelijk hoe impulsief André kan zijn en was wel bang voor de consequenties op langere termijn”, zei ze erover in hetzelfde interview. “Ik vond hem voornamelijk zielig, in die periode.”

Nu is alles beter

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden. Hij bezweert dat hij niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Bridget. De zanger geeft toe zich toen samen met Westenberg op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. “Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?”, aldus de zanger eerder deze week in de ochtendshow van Radio 538 met Frank Dane. “Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?”

Lees ook
André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: ‘Anders was ik er niet meer ingekomen’

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel “een dubbel gevoel”. Hazes noemde in de radioshow het traject voor een extra kind “een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk”. In de drie maanden dat hij samen was met Bridget, hadden ook zij het over een eventuele liefdesbabyBridget werd begin dit jaar zelfs gespot bij een Amsterdamse verloskundigenpraktijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezinsuitje❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Throwback naar 4 jaar geleden. Kleine monster nog in mama’s buik❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram