Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes showt zijn afgetrainde lijf, en vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

André Hazes showt zijn afgetrainde lijf, en vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

André Hazes showt zijn afgetrainde lijf, en vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

Waar hij de tijd vandaan haalt -naast de optredens in Ahoy, vader zijn voor de kleine André en zijn nieuwe lief Bridget- is een raadsel, maar dat Hazes ook nog ergens weet te sporten is duidelijk. De zanger showde zijn sixpack op Instagram, tot blijdschap van zijn fans. Én in een interview onthult André Hazes dat hij graag opnieuw vader wil worden.

Hij had een griepje te pakken, schrijft André bij de foto, maar kon het toch opbrengen om te gaan trainen, de held. En eerlijk is eerlijk, tis niet aan zijn blokjesbuik te zien dat-ie zich niet goed voelt. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een griep… Bah Bah Bah. We even wezen trainen met @stephan_pt ❤️?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Bedoelde André dít met ‘een jaar vol verrassingen’? Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk

Oeps, verkeerd rekensommetje

Naast zijn gesport is de Dré ook druk met de liefde én opnieuw vader worden. Volgens Libelletv zegt André Hazes in een interview dat hij opnieuw vader wil worden rond zijn 39 a 40e jaar. De 26-jarige zanger vergeet alleen even dat tegen die tijd Bridget zestig kaarsjes op haar verjaardagstaart uitblaast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: ANP