Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes doet voor het eerst boekje open over vermeende affaire met Nikkie Plessen

André Hazes doet voor het eerst boekje open over vermeende affaire met Nikkie Plessen

Celebs
André Hazes doet voor het eerst boekje open over vermeende affaire met Nikkie Plessen

Na meerdere relatiepauzes is André Hazes (26) weer helemaal gelukkig in de liefde met Monique Westenberg (42) en treft de zanger zelfs voorbereidingen om haar ten huwelijk te vragen. Dat terwijl hij begin dit jaar nog een kortstondige maar intense romance had met Bridget Maasland (45). Een halfjaar daarvoor klonken de geruchten dat hij innig gespot zou zijn met niemand minder dan Nikkie Plessen (35), iets waarover hij zijn lippen stijf op elkaar hield. Tot nu.

Vermeende affaires

Voor het eerst reageert André op alle geruchten over zijn vermeende affaires. “Als ik erop terug kijk zie ik dat ik dingen anders had kunnen doen”, vertelt Hazes in Veronica Magazine. “Ik heb de vreselijkste berichten gekregen, tot doodsbedreiging aan toe (…) Er is een tijd geweest dat er dingen over mij werden geschreven die echt niet waar waren. Dat ik een relatie zou hebben gehad met Jamie Been bijvoorbeeld. Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien.”

André en Nikkie

Daar bleef het niet bij; André zou ook nogal intiem zijn geweest met Nikkie Plessen. Sterker nog, de twee zouden elkaar zelfs gezoend hebben, zo vertelde een goed ingevoerde bron – die zelfs een foto van dat moment wist te maken – destijds aan Story. “Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek”, luidt de verklaring van de zanger. “Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt.”

De foto van Nikkie en André is te zien op onderstaande cover. De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel! #samanthadejong #nikkieplessen #roydonders

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op

Zoon

Hoewel alle roddels hem niks doen, vindt de zanger deze berichten vooral vervelend voor zijn zoontje Dré (3). “Hij kan dat later lezen. Zelf heb ik ook dingen op social media gepost die niet respectvol naar mijn gezin zijn. Dat kan ik later uitleggen: ‘Papa was een lul, ik dacht niet logisch na’, maar tegen leugens kan ik me niet weren.”

Lees ook
Zó lief: fans smelten door ‘Bloed, Zweet en Tranen’-duet van André Hazes en zoontje

Relatie André Hazes en Monique Westenberg

Al vaker draaide de geruchtenmolen rondom de relatie van André Hazes en Monique Westenberg op volle toeren. In april 2018 werden de roddels bevestigd en gingen de twee – vier jaar en een kind verder – een tijdje uit elkaar. Uiteindelijk kwam het stel toch weer samen, maar ongeveer een jaar later bleek het weer te wankelen tussen de twee. De twee gingen in november uit elkaar, maar besloten na André’s drie maanden durende ‘uitstapje’ weer samen verder te gaan. Het koppel droomt inmiddels weer van een broertje of zusje voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat zijn we uit❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Top wijfie hoor❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezegend voor het leven.❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: Story.nl | Beeld: ANP/Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee