Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes: ‘Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden’

André Hazes: ‘Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden’

André Hazes: ‘Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden’

André Hazes (26) staat momenteel weer volop in de schijnwerpers. Niet alleen is hij een van de juryleden in het programma ‘We Want More’ (dat vanavond van start gaat), ook heeft hij een nieuw nummer uitgebracht: ‘Een Doodgewone Man’. Dat liedje – met een bijbehorende clip van maar liefst krap acht minuten – is naar eigen zeggen ‘een stukje levensverhaal’ van hem en Monique Westenberg (43) van de afgelopen tijd. De twee hebben een roerige tijd achter de rug, nét als de zanger zelf op persoonlijk vlak, waarover hij een boekje opendoet.

Lege agenda André Hazes

Dat André de afgelopen maanden noodgedwongen een lege agenda had, was een cadeautje voor de zanger. In een gesprek met AD vertelt hij begin dit jaar nog tegen zijn manager gezegd te hebben dat hij in 2020 een pauze van drie maanden zou willen inlassen. En toen kwam de coronacrisis. “Verplichte rust, alsof mijn gebeden zijn verhoord”, aldus Hazes in het interview. “Dat ik ervan geniet, geldt natuurlijk puur voor mezelf. Natuurlijk weet ik dat er mensen heel ziek worden en overlijden aan het virus, dat is verschrikkelijk.”

In quarantaine met Dré en Monique

Voor André was deze periode dé kans om tijd door te brengen met zijn gezin. Zijn relatie met Monique – de moeder van zijn kind (3) – was immers vlak voor de lockdown weer gelijmd. Hierdoor kon het drietal samen de quarantaine doorbrengen. “Ik moet er niet aan denken dat ik deze tijd zonder mijn zoon had doorgebracht”, geeft de zanger toe. “Het lijkt wel gestuurd door een hogere macht. Of ik gelovig ben? Als het zo uitkomt, ja. Het geeft me houvast.”

André 2.0

Hazes heeft de afgelopen tijd zijn levensstijl drastisch omgegooid. Zo vertelde hij eerder al dat hij nu regelmaat in zijn leven heeft. “Om 9.00 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt dertien, veertien keer per week.” Daaraan voegt hij in het gesprek met AD toe dat de focus nu op thuis ligt. “Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag. Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was”, biecht André op. “Ik heb altijd domme dingen gedaan. Ging ik stappen, was er drank in het spel. Ik ben superimpulsief geweest. Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”

Terugval

Ergens is André wel bang dat hij een terugval krijgt “wanneer het normale leven weer begint, met optredens en veel reizen”. Toch helpt het wel mee dat hij nu lekker in zijn vel zit. “Echt, deze levensstijl bevalt me uitstekend. Ik wil nooit meer van dit pad af.”

Turbulente maanden

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden.

Lees ook
Rachel Hazes en Bridget nog altijd dikke vriendinnen: moeder André bedankt ex-schoondochter op Instagram

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel “een dubbel gevoel”. Hazes noemde in de radioshow het traject voor een extra kind “een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heal. Learn. Grow. Love.

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@ah6_official ?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bye bye old lifestyle ??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress, Instagram