Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André en Monique vermoedelijk besmet met corona: ‘Allebei symptomen’

André en Monique vermoedelijk besmet met corona: ‘Allebei symptomen’

André en Monique vermoedelijk besmet met corona: ‘Allebei symptomen’

Hoewel André Hazes (26) eerst alle aandacht voor het coronavirus nog ‘onzin’ noemde, lijkt de zanger nu toch wel omgeslagen te zijn in deze mening. Sterker nog, hij denkt dat zowel hij als zijn geliefde Monique (43) COVID-19 al hebben gehad.

André en Monique corona

“Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad”, aldus André tegenover Shownieuws over het coronavirus. Hazes is een tijd ziek geweest en was daarbij ook verkouden en had hoofdpijn. “Eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon (Monique, red.) en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen.”

Niet getest

Zijn vermoedens zijn extra sterk omdat mensen om hem heen die wél getest zijn, het ook hebben gehad. “Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van”, sluit de Hazes-telg af. Echt zeker weten doet de zanger het natuurlijk niet, omdat het nooit officieel geconstateerd is.

Serieus

Serieus neemt André het virus inmiddels dus wel. Eerder verklaarde hij nog dat we allemaal zo bang gemaakt worden voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is. “We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven.” Daar is hij dus nu wel op teruggekomen.

Lees ook
Dol op de looks van kleine André Hazes? Monique komt met eigen kinderkledinglijn

Relatie André en Monique

André Hazes en Monique Westenberg zijn na een breuk van zo’n drie maanden – waarin de zanger samen was met Bridget Maasland – sinds eind februari weer een stel. Daarvoor hadden de twee sinds 2014 een knipperlichtrelatie (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

“Mijn mama is alleen van mijn papa”.?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram