Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Buurtbewoners bevestigen het: André Hazes komt vaak over de vloer bij Monique

Buurtbewoners bevestigen het: André Hazes komt vaak over de vloer bij Monique

Buurtbewoners bevestigen het: André Hazes komt vaak over de vloer bij Monique

De geruchten gaan al een lange tijd de ronde: er zou een einde gekomen zijn aan de relatie van André Hazes en Sarah van Soelen. Op de verjaardag van Sarah was André de grote afwezige. Nou blijkt dat de André wel weer veel over de vloer komt bij zijn ex Monique. Buurtbewoners bevestigen de bezoekjes van de zanger.

Hereniging Monique en André

Onlangs werd kleine Dré 5 jaar en kwam zijn vader als verrassing op bezoek. Monique deelde een schattig kiekje van vader en zoon op haar Instagram. Op de foto is kleine Dré te zien met zijn nieuwe verjaardagscadeau, een grote speelgoedauto. In de uitzending van Shownieuws vertelde Anouk Smulders dat ze met Monique contact had gezocht. “Ik heb Monique een berichtje gestuurd,” vertelt Anouk. “Monique vertelde dat ze heel blij zijn dat André weer in Nederland is. Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week.”

Ook buurtbewoners hebben de bezoekjes van André aan Monique door, zo zegt een buurtbewoner:  “Monique woont vlak achter mij en wij fietsen daar heel vaak langs. Regelmatig zien we daar de auto van André Hazes staan.” Ook zeggen de mensen uit de buurt: “Dit gaat gewoon honderd procent goed komen.”

Lees ook
Huh? André niet, maar Rachel Hazes gaat wél op bezoek bij jarige Sarah van Soelen

Relatiestatus

Er wordt door fans en volgers veel gespeculeerd over de relatiestatus van André. Dit komt door de afwezigheid van André op Sarah haar verjaardag, doordat Sarah haar André-ketting niet meer draagt en omdat Sarah onlangs de initialen van André uit haar Instagram biografie heeft gehaald.

Tegelijkertijd lijkt het wel of Monique wil hinten op een hereniging met André. De blondine verscheen op Instagram in een trui met een grote A erop. Ook is op foto’s haar A-kettinkje goed te zien. Wij vragen ons af of de A voor de kleine Dré is bedoeld of dat ze hint op vader André. Een definitief statement over een relatiebreuk tussen Hazes en Sarah blijft nog altijd uit.

Zouden Monique en André toch weer bij elkaar komen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress