Je bent hier: Home > Celebs > Na dagenlang met Bridget: André houdt ‘mannenavond’ met zoontje (3)

Na dagenlang met Bridget: André houdt ‘mannenavond’ met zoontje (3)

Celebs
Na dagenlang met Bridget: André houdt ‘mannenavond’ met zoontje (3)

André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) zijn sinds hun liefdesvakantie rond de jaarwisseling onafscheidelijk geweest. De zanger kon zijn zoontje André junior (3) even niet zien en daarom was het hoog tijd voor een ‘mannenavond’.

Quality time

De zanger heeft de afgelopen periode veel tijd doorgebracht met zijn kersverse geliefde. Zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje ziet hij echter nog altijd. Zondag was André weer een avond met zijn zoon; een ‘mannenavond’ zoals hij het zelf noemt. De driejarige André, verkleed als zijn favoriete superheld Spider-Man, nam een selfie met zijn vader. Die foto heeft de trotse vader op Instagram gedeeld. In André’s Stories te zien hoe de twee zondagavond druk aan het puzzelen waren.

Huwelijksklokken?

André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. “Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”, hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. “Nou, ik ben voorbereid”, antwoordde Bridget vervolgens. “Dat is fijn.” In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring droeg die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet om had.

Lees ook
Onafscheidelijk: Bridget Maasland verrast André Hazes tijdens televisieopnames

Het huwelijk waar Monique op hoopte

Het zou dus zomaar kunnen dat ons in het jaar 2020 een Hazes-huwelijk te wachten staat. Het moet het huwelijk zijn waar André’s ex Monique jarenlang op hoopte, maar nooit mocht meemaken. Begin 2019 liet zij nog weten te hopen dat de jongere André dat jaar voor haar op de knieën zou gaan. In november werd bekend dat de twee een punt achter hun knipperlichtrelatie hadden gezet en dat André een nieuwe liefde had gevonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mannen avond!😍

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee