Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes Jr. vertelt over drama bij geboorte zoontje

André Hazes Jr. vertelt over drama bij geboorte zoontje

André Hazes Jr. vertelt over drama bij geboorte zoontje

Pas 24 uur nadat André Hazes Jr en zijn vriendin Monique hun zoontje André III in hun armen sloten, maakten ze de geboorte van het kindje bekend. Er werd vermoed dat de twee de komst van hun zoontje eerst samen wilden vieren, maar aan weekblad Privé vertelt Dré nu dat dit kwam omdat de geboorte bijna heel slecht afliep.

Code rood
De kersverse ouders vieren de tweede week van hun zoontje en genieten met volle teugen van het ouderschap. Op Instagram verschijnen dan ook regelmatig lieve foto’s van de kleine spruit. De afgelopen tijd hebben de jonge ouders nodig gehad om flink bij te komen van de heftige bevalling, die bijna uitliep in een groot drama. Aan Privé vertelt André dat alles wat fout kon gaan bij de bevallen, op een gegeven moment ook fout gíng.

In een rolstoel
In het ziekenhuis werd volgens André ‘code rood’ gegeven en de bevalling werd verplaatst naar de operatiekamer. De navelstreng zat om het nekje gewikkeld en er traden nog allerlei complicaties op.  Dit zorgde voor een ‘panieksituatie’ en heel veel spannende momenten, maar uiteindelijk is alles goedgekomen. De baby heeft bij de geboorte wel zuurstoftekort opgelopen, maar dit heeft geen schade aangericht. Dit tot grote opluchting van beide ouders , die even moesten vrezen dat hun kindje, ‘in een rolstoel terecht zou komen.’

Gelukkig is alles helemaal goedgekomen met de kleine André III. Wat een cutie!

“Er is niemand zo mooi als; mijn babyyyyy” 🎶

A photo posted by MoniQue Noël (@moniquenoell) on

 

Bron: Telegraaf, Privé

Lees ook: