Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes Jr maakt vanavond zijn presentatiedebuut: “De wekker gaat zeker aan voor de kijkcijfers”

André Hazes Jr maakt vanavond zijn presentatiedebuut: “De wekker gaat zeker aan voor de kijkcijfers”

André Hazes Jr maakt vanavond zijn presentatiedebuut: “De wekker gaat zeker aan voor de kijkcijfers”

De sportzomer is voorbij, de televisie-herfst gaat beginnen. Vanaf vanavond keren bijna al je favo televisieprogramma’s weer terug, alleen op Goede Tijden Slechte Tijden zal je nog een weekje moeten wachten.

Voor André Hazes Jr. is vanavond extra spannend: hij maakt namelijk zijn presentatiedebuut bij het programma Rad van fortuin op SBS6. Het spelprogramma, dat door RTL4 van 1990 tot 1998 werd uitgezonden, was een enorme hit.

Iedereen kende het spel, waarbij deelnemers met behulp van een draaiend rad in verschillende rondes een woord of gezegde moesten raden. Het programma werd gepresenteerd door Hans van der Togt en heel Nederland kende zijn lieftallige assistente, de wulpse Leontine Borsato, die de bordjes omdraaide.

Volkse humor

Het programma keert dus nu terug, vanaf vanavond op SBS6, met André Hazes Jr. als presentator. De bordjes zullen elke week door iemand anders worden omgedraaid.  “Het is geen ouwe lullen-programma meer. Het is gewoon gezellig, zeker als je houdt van volkse humor”, zei Hazes eerder tegen TVgids.nl

Hazes Jr. liet vandaag al aan RTL Boulevard weten ontzettend benieuwd te zijn naar de kijkcijfers en heeft last van een beetje gezonde spanning. “De wekker gaat zeker aan voor de kijkcijfers. Dat doet iedereen trouwens. Wie zegt van niet, die liegt.” De zanger houdt naar eigen zeggen ook rekening met kritiek:  “In Nederland is het normaal dat er azijnzeikers zijn. Ook als je het goed doet, kan het volgens hen beter.”

Mensen, met trots laat ik jullie de promo zien!❤️ #radvanfortuin

A video posted by Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) on

 

 

Lees ook:

 Bron: RTL Boulevard, TVgids.nl, Instagram