Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes Jr. en Monique delen verdrietig nieuws op Instagram

André Hazes Jr. en Monique delen verdrietig nieuws op Instagram

André Hazes Jr. en Monique delen verdrietig nieuws op Instagram

Het koppel leeft sinds enkele maanden op een roze wolk na het aankondigen van hun zwangerschap. Nu krijgen ze echter een triestige tegenslag te verwerken, namelijk hondje Dunya zou een tumor in het hoofd hebben.

Monique deelde deze morgen al een foto van Dunya op Instagram. De 12-jarige hond moest voor een CT-scan onder narcose gebracht worden en de toekomstige ouders waren er niet gerust in. Ze vroeg haar fans om positieve gedachten het universum in te sturen.

Enkele uren later blijkt Dunya het goed te maken. Op het Instagram-account van Monique verschijnt opnieuw een foto van de hond, ditmaal samen met haar man André Hazes Jr. Bij de foto plaatst de 38-jarige mommy-to-be een emotionele boodschap: “Dunya is wakker en weer mee naar huis. De reden dat er een scan gemaakt moest worden is omdat zij een spieruitval in haar koppie heeft. Op deze manier konden we de oorzaak achterhalen.”

De uitkomst van de test bleek echter minder positief dan ze verwacht hadden. “Doenie heeft een tumor in haar koppie, of dit kwaad of goedaardig is kunnen we niet achterhalen. Chemo’s bij zo’n oud beestje moet je niet willen dus zit er niks anders op dan nog iedere dag te genieten dat ze bij ons mag zijn. Zolang dat wij weten dat ze geen pijn heeft, goed eet en de dingen die ze leuk vind blijft doen, zijn wij dankbaar! Op het einde van haar boodschap bedankt ze haar fans voor de positieve berichtjes en gedachten. Wij wensen hun alvast veel sterkte!

Lees ook: