Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Actrice Imanuelle Grives reageert voor het eerst op affaire-gerucht met André Hazes

Actrice Imanuelle Grives reageert voor het eerst op affaire-gerucht met André Hazes

Celebs
Actrice Imanuelle Grives reageert voor het eerst op affaire-gerucht met André Hazes

In de nieuwe Beau Monde die woensdag verschijnt, blikt actrice Imanuelle Grives terug op haar tijd in de Belgische gevangenis vorige zomer, waar ze vastzat nadat ze op een festival gepakt was voor drugshandel. Ook reageert ze voor het eerst op de geruchten over een affaire tussen haar en zanger André Hazes.

‘Ik was een media-schandaal’

Na haar arrestatie was Imanuelle ineens wereldnieuws in Nederland. “Mijn grootste angst was ineens werkelijkheid, ik was een mediaschandaal geworden. Maar al die aandacht in de pers heeft me ook veel geleerd over mijn positie als bekende Nederlander”, zegt ze.

Tijd voor zelfreflectie in gevangenis

Het heeft haar wel de ogen geopend, bekent ze. “De grote media-aandacht was zo absurd, dat ik daardoor juist besefte dat het niet persoonlijk was. Het gaat niet over wie ik ben, maar over de naam Imanuelle Grives, die goed scoort op nieuwssites. Clickbait. Dat hielp me om los te laten, om beter met kritiek om te gaan. Maar het was iets wat ik moest leren. Ik moest er volwassen in worden. Beseffen dat wanneer anderen iets over mij zeggen, dat niet per se iets zegt over wie ik ben en waar ik voor sta. Gelukkig had ik veel tijd voor zelfreflectie in de gevangenis.”

André Hazes

Tijdens die bewuste mediastorm ging ook het gerucht rond dat Imanuelle in een kleedkamer iets met André Hazes zou hebben gedaan. Volgens de actrice was het best gezellig in de bewuste kleedkamer, maar was het lang niet zo sappig als sommige berichtgeving destijds deed vermoeden. “Ja, André is een leuke gast. En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer… Met nog zes andere mensen erbij, ja! We hebben drankjes gedronken en liedjes gezongen. Meer niet.”

Leeftijdsdingetje

De actrice vindt zichzelf ook helemaal niet het type voor de zanger. “Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij.” Daarna volgt een messcherpe uitsmijter: “Ik ben toch veel te jong voor hem!” Touché, Imanuelle, touché.

Lees ook
Say what? André Hazes zou het ook héél gezellig hebben gehad met déze actrice

Tumulteus liefdesleven

De actrice is momenteel – voor zover wij weten – vrijgezel. André is sinds afgelopen februari weer samen met de zestien jaar oudere Monique Westenberg, nadat hij een drie maanden durend uitstapje naar de zelfs twintig jaar oudere Bridget Maasland maakte. Ten tijde van het gerucht rondom Imanuelle, september 2019, was André nog samen met Monique.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FOTO VOOR AANDACHT 😎 Ik krijg afgelopen weken veel vragen in mijn inbox: Heb je weleens racisme meegemaakt? Hoe gaat het met je, nú? Wat vind je van de protesten voor George Floyd? Ben je het ermee eens? Vind je mij racistisch? Waarom is er de laatste tijd pas zoveel “gedoe” over racisme? Denk je dat dit een cover-up is voor het feit dat Hil lary Clin ton terecht staat voor kindermisbruik en Co vid?🤔 Ik vind het heel heftig en moeilijk omdat er een beerput opengaat aan trauma’s, maar ik ben vooral blij, opgelucht. Ik hoef me niet meer te verstoppen er ontstaat ruimte om mijn ervaringen te delen, omdat er een steeds groter platform wordt gecreëerd om het erover te hebben. Heel veel online, maar ook juíst offline! Al die jaren heerste er een groot ongemak en ontkenning, omdat niemand geassocieerd wilt worden met racisme. Ik geloof niet dat alle witte mensen KKK-alle-zwarte-moeten-dood-racistisch zijn. Dat is toch de associatie die de meeste mensen hebben. Dat is de meest extreme uiterste. Toch betekent dat alleen helaas niet dat er (on)bewust/(on)bedoeld minder heftige, maar toch racistische uitlatingen of gedragingen worden geuit naar mensen van kleur. Racisme (Institutioneel) in al zijn vormen is véél complexer! Dat systeem herkennen en begrijpen kost tijd en geduld en eerlijk gezegd ook veel (zelf)liefde. Deze wereld is gebouwd op heel veel leugens, angst en vooral verdeeldheid om macht te creëren. Het doet mij goed om te zien dat grote, gemengde groepen opstaan tegen ongelijkheid! Om dit écht te laten slagen, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en blijven. Vanuit de gekleurde mensen zal het véél geduld vragen om niet bij bepaalde vragen te denken: f*ck you, je snapt er niks van! Of te denken: “je had dit allang moeten weten, je bekijkt het maar”. En van witte mensen om niet meteen te denken: “zucht, het is nooit goed voor jullie!” Of meteen in de verdediging te schieten. Ik hou van jullie ♥ en ik wens ons allen veel liefde, geduld, begrip en saamhorigheid toe in de komende periode, we need IT. 🖤🤎🤍💛🧡💗♥️💜💙💚❤️ Boekentips: HALLO WITTE MENSEN- Anousha Nzume Witte Onschuld- Gloria Wekker Volg: @withuiswerk @veelgehoord.nl

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kingsnight, is that you?

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee