Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Langverwacht Hazes-huwelijk in aantocht? André hint op aanzoek Monique

Langverwacht Hazes-huwelijk in aantocht? André hint op aanzoek Monique

Celebs
Langverwacht Hazes-huwelijk in aantocht? André hint op aanzoek Monique

Na een relatiepauze van zo’n drie maanden hebben André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) elkaar meer dan ooit gevonden. De twee hebben het steeds vaker over hun wens om een tweede kindje te krijgen en de zanger liet onlangs vallen op zijn knieën te willen gaan voor zijn grote liefde. Op Instagram lijkt hij nu met een romantische lap tekst opnieuw te hinten op een aanzoek.

Gaan André Hazes en Monique trouwen?

Bij een foto van hen samen schrijft André een ode aan de moeder van zijn zoon. “Wat zou ik blij zijn als je zegt: ik blijf voorgoed bij jou. Ik wil alles met je delen. Met je lachen als mijn vrouw. Kijk niet naar achter, maar vooruit. Ik wil van jou nu een besluit, want ik droom”, begint Hazes. “Je maakt me zo gelukkig, als je ligt in bed naast mij. Ik kan je niet vertellen wat ik voel maar het maakt me blij. Al wat ik vraag is blijf hier bij mij. En hou me vast en voel je vrij want ik droom.”

Samen voor altijd

Daar houdt André het niet bij. “We zijn nu samen, voor altijd samen”, vervolgt hij. “Met je handen door mijn haar. Wist ik jouw gevoelens maar, maar we zijn samen. We zijn nu samen, voor altijd samen. Zeg me dat je mij vertrouwt. Zeg me dat je van me houdt. Ach, we zijn samen.”

De tekst gaat verder onder de post.

Huwelijksaanzoek

Onlangs deed André al een boekje open over een aanzoek en zei hij zeker te weten dat Monique ‘ja’ zou zeggen. Ook liet hij weten er helemaal klaar voor te zijn. “Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij”, zei de zanger tegen Privé. Hij liet zelfs vallen de ring al ‘deels’ in huis te hebben. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.” Vlak daarna gingen de twee door moeilijke tijden in hun relatie.

Knipperlichtrelatie André en Monique

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

Lees ook
Hilarische broer-zusactie: André steekt de draak met Roxeanne (en fans lachen zich kapot)

Gezinsuitbreiding

In 2016 werden André en Monique de trotse ouders van een zoon. De twee hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze maar al te graag een broertje of zusje zouden willen voor André junior. Helaas kan dat niet via de natuurlijke weg. “Het is nog steeds onze wens en we durven er weer over te praten. Het zit natuurlijk wel aan een ICSI­-traject vast. […] Ik gun kleine André een broertje of zusje, hij is zo leuk met andere kindjes.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat zijn we uit❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤍

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Favourite souls ♡

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee