Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes moet rust nemen vanwege burn-outklachten

André Hazes moet rust nemen vanwege burn-outklachten

André Hazes moet rust nemen vanwege burn-outklachten

Eerder bleek al dat het niet zo goed ging met Sarah van Soelen (25), de vriendin van André Hazes (27), maar nu blijkt dat ook de zanger niet goed in zijn vel zit. Donderdag werd openbaar gemaakt dat de concerten van Hazes in Ahoy op 15 en 16 oktober niet doorgaan.

Roerige periode

Onlangs maakte de familie van Sarah al bekend dat ze is vertrokken naar Spanje om professionele hulp te krijgen om te leren omgaan met alle aandacht en bedreigingen. Nu blijkt ook André hulp te moeten krijgen. ‘Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode, vertelt zijn manager aan Shownieuws. De zanger heeft een burn-out en zal daarom ook de komende tijd rustig aan gaan doen.

Lees ook
André en Sarah hebben het gehad met Yvonne: Wat je nu zegt, kan echt niet

Privéleven

Privé en zakelijk heeft André Hazes veel te verduren gehad. Het stil liggen van de evenementenbranche door corona en een roerige periode in zijn liefdeleven hebben zijn tol geeist. Een turbulent leven is de zanger wel gewend, maar de coronacrisis deed daar nog een schepje bovenop verklaart Sjoerd Bodewes, Andre’s manager. Hij zegt ook: ‘toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.’ Laten we hopen dat hij snel weer de oude is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress