Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes geniet samen met nieuwe liefde Anne Rose van vakantie in Spanje

André Hazes geniet samen met nieuwe liefde Anne Rose van vakantie in Spanje

André Hazes geniet samen met nieuwe liefde Anne Rose van vakantie in Spanje

Vorige week werd bevestigd dat André Hazes tot over zijn oren verliefd is op jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. De twee hebben het heel gezellig met elkaar en vertrokken vorige week zelfs samen naar de Costa del Sol om vakantie te vieren. Bovendien gingen de nieuwe schoonouders van André mee. 

André op vakantie met Anne

Anne Rose Zonneveld is het nieuwe liefje van André Hazes. André kent haar van vroeger, ze kennen elkaar van de middelbare school in Vinkeveen. Vorige week besloten ze samen oud en nieuw te vieren in het zonnige Marbella. Ook de ouders van Anne Rose, die André goed kent, waren mee op vakantie. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, zal de zanger gedacht hebben. Ook waren er verschillende vrienden van André in Marbella te vinden, dus de zanger kon genieten van veel gezelligheid in Spanje.

Ooggetuigen hebben in Marbella gezien dat André en Anne Rose samen een etentje hadden in de stad. Ze konden geen seconde van elkaar afblijven en leken erg gelukkig samen, aldus mensen die de tortelduifjes gespot hebben. We zijn benieuwd of de twee binnenkort hun relatie Instagram official gaan maken. Momenteel blijven de twee voornamelijk uit de spotlights. Wel wist juice channel Reality FBI een foto te bemachtigen van het koppel in Spanje, die zie je hieronder.

Tekst gaat verder onder de foto. 

andré vakantie anne

Lees ook
Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Anne Rose Zonneveld

Wie is de nieuwe vriendin van André? Anne Rose Zonneveld is salesmanager bij restaurant Mama Kelly en doet de administratie van schoonmoeder Rachel Hazes. Anne Rose en André kennen elkaar van vroeger en raakten een tijdje geleden weer met elkaar aan de praat. Toen is de vonk overgesprongen tussen de twee.

Benieuwd hoe de nieuwe liefde van André eruitziet? In de laatste foto van de fotoreeks van Rachel Hazes kun je Anne Rose spotten samen met haar nieuwe schoonmoeder Rachel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress