Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes en zoontje Dré zijn herenigd en delen deze video

André Hazes en zoontje Dré zijn herenigd en delen deze video

André Hazes en zoontje Dré zijn herenigd en delen deze video

De breuk tussen André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) was afgelopen week volop in het nieuws. Het stel verbrak de verloving en André ontvluchtte hun gigantische villa. Een paar weken lang zag de zanger zijn zoontje niet, maar daar kwam gister verandering in. Zo is op Instagram te zien dat vader en zoon de grootste lol hebben. 

André en zoon herenigd

In een korte video op Instagram Stories is te zien dat vader en zoon de grootste lol hebben met klei. ‘Je moet je eigen piemel kleien’, zegt André lachend. Ook de manager van Hazes bevestigt dat de twee elkaar weer hebben gezien.

Breuk met Monique

Nadat de volkszanger vreemd ging met Bridget Maasland, kwamen hij en Monique toch weer bij elkaar. Ze bekroonden hun liefde met een romantische verloving en zaten een paar maanden op een roze wolk. Toch is hun geluk nu voorgoed voorbij, want de twee zijn definitief uit elkaar.

Influencer Sarah van Soelen

De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelt André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’

Lees ook:
Is Sarah van Soelen zwanger van André Hazes? De zanger geeft antwoord

Opvoeding jonge Dré

In het interview vertelt de zanger ook dat de ruzies tussen hem en Monique zo hoog opliepen dat zijn ex haar verlovingsring weleens in zijn gezicht smeet. André geeft aan dat hij niet wil dat zijn kind opgroeit tussen ruziënde ouders. Ook Monique is het daar volledig mee eens. Zo vertelt ze op Instagram: ‘Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Instagram| Beeld: ANP