Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe beelden: André Hazes en Sarah van Soelen op Ibiza gespot

Nieuwe beelden: André Hazes en Sarah van Soelen op Ibiza gespot

Nieuwe beelden: André Hazes en Sarah van Soelen op Ibiza gespot

Ja hoor, er wéér nieuwe beelden gemaakt van tortelduifjes André Hazes en Sarah van Soelen. Dit keer beelden wanneer ze daadwerkelijk zijn aangekomen op Ibiza. Gister liet Story al weten dat André Hazes en Sarah van Soelen samen waren gespot op het vliegveld en dat ze richting de zon zouden reizen.

Liefdesvakantie

Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde André en Sarah gisteren toen ze aan boord van het toestel stapten. De twee maakten een verliefde indruk en later werd bekend dat ze naar Ibiza gingen. De Hazes-express dendert weer verder, want de twee zijn inmiddels samen gespot op het eiland.

Schoonpa

Vorig weekend deelde de zanger al foto’s met zijn nieuwe “schoonpa”, Rudolf van Soelen. Weer daarvoor plaatste hij al foto’s met Sarah’s vader. Weliswaar met onderschriften als: “Don’t worry, be hoppy”. Vorig weekend plaatste hij dezelfde foto op zijn Stories, maar dit keer met een ietwat andere caption: “Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa.”

Lees ook
Monique Westenberg doet boekje open over therapie en sneert naar ex André

Soulmates

Weer een week eerder postte André een foto van Elvis Presley en Ann Margret – diens toenmalige liefde – met een kort, maar veelzeggend onderschrift: “Always on my mind”. André zat destijds op (wederom) Ibiza, maar wilde toch laten weten dat Sarah zich geen zorgen hoefde te maken. De influencer bevestigde dat direct met een post op haar eigen Instagram Stories: “Soulmates”, schreef ook zij bij een foto van Elvis. Voor dubbele bevestiging postte André daarna precies hetzelfde.

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont en nu dus ook samen mee op vakanties gaat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

andre hazes en Sarah van soelen

Bron: Story | Beeld: Still Shownieuws, Peter Smulders