Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes eert zijn ‘pik’, vader en vriend

André Hazes eert zijn ‘pik’, vader en vriend

Celebs
André Hazes eert zijn ‘pik’, vader en vriend

Zanger André Hazes jr. heeft op Instagram een eerbetoon gebracht aan zijn vader André Hazes, die vandaag 69 jaar zou zijn geworden. De zoon van de koning van het levenslied is trots op wat hij en zijn vader hebben bereikt. “Er komt een dag dat ik op die lege kruk naast je kom zitten en jou kan vertellen wat ik allemaal heb mogen doen in dit leven.”

Zover is het nog niet, want de 25-jarige Noord-Hollander heeft volgens hem nog wat jaartjes nodig om zijn klus hier te klaren. Hij benadrukt in ieder geval dat die ouwe moet genieten op plek waar hij nu is.

Lees ook
Geen bier in de koelkast van André Hazes

Kleinzoon

Verder laat de zanger, die bekend is van het nummer van Leef, weten dat het hem niet boeit wat anderen van hem vinden. “Weet je pik, al vinden sommige mensen mij een lul…. Ik zorg er wel mooi voor dat ze deze generatie en door je kleinzoon een volgende niet onder ons uit komen!!!”

Hartverwarmend

Het regent hartverwarmende reacties op de post. Onder anderen: Maan, Lil Kleine, Danny de Munk en Chantal Janzen sturen hartjes. Glennis Grace laat weten dat ze heel trots is op op junior, maar ook op die ouwe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee