Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Holland Zingt Hazes-collega’s geven update over André: ‘Het gaat beter met hem’

Holland Zingt Hazes-collega’s geven update over André: ‘Het gaat beter met hem’

Holland Zingt Hazes-collega’s geven update over André: ‘Het gaat beter met hem’

Dit jaar zal Holland Zingt Hazes er net even wat anders uit zien dan normaal. André Hazes, zal er namelijk zelf niet bij zijn. Dit omdat de zanger kampt met een ‘emotionele’ burn-out. De artiesten die dit jaar wel bij het spektakel aanwezig zullen zijn steken de zanger een hart onder de riem. 

Uitrusten

“Ik heb hem niet gesproken, maar ik ken wel mensen die hem hebben gesproken, en die hebben mij vertelt dat het goed met hem gaat”, vertelt Rolf Sanchez voor de camera van Shownieuws. Ook Gerard Joling heeft nog niets van Hazes vernomen. “Je moet die mensen met rust laten, lekker hun eigen dingetje laten doen. Ik denk dat-ie lekker moet uitrusten. Als je niet goed bent tussen je oren… dat is iets heel belangrijks. Als je je werk niet meer kunt doen, wat je eigenlijk het allerleukst vindt, dan moet je zorgen dat je weer gezond wordt. En dat doet-ie nu ook”, vertelt Joling over zijn collega. “Hij rust lekker uit en we wensen hem van harte beterschap. Laat hem lekker gaan, het is nog een jonge hond, dus dat komt allemaal goed.”

Privéomstandigheden

Ook zanger Jeroen van der Boom is het hier mee eens. Maar toch kan Jeroen het niet laten om af en toe een appje te sturen naar de zieke Hazes. “Ik hoor van de mensen om hem heen dat het steeds beter gaat. Deze jongen is in goede handen en moet gewoon rust nemen.” Ook Jamai laat weten dat hij het erg jammer vindt dat André dit weekend niet zal gaan optreden. “Dat de kinderen van André erbij zijn, is ongelofelijk belangrijk, ook voor het gevoel van de show”, vertelt hij. “Rox is er gelukkig bij, alleen André inderdaad niet vanwege privéomstandigheden. Natuurlijk vinden we dat heel jammer, maar we hopen dat-ie er snel weer bovenop is, en dat-ie volgend jaar in maart er wel gewoon bij is.”

Lees ook
André Hazes verbreekt mediastilte en neemt contact op met ex Monique

Turbulent leven

In september liet André Hazes weten dat hij de komende tijd rustig aan gaat doen vanwege een ‘emotionele’ burn-out. “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken”, laat zijn management weten. “Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Holland Zingt Hazes zal komend weekend plaatsvinden. Ook de editie van 2022 is al gepland: op 11, 12, 18 en 19 maart keert het spektakel alweer terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: BrunoPress