Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó lief: fans smelten door ‘Bloed, Zweet en Tranen’-duet van André Hazes en zoontje

Zó lief: fans smelten door ‘Bloed, Zweet en Tranen’-duet van André Hazes en zoontje

Celebs
Zó lief: fans smelten door ‘Bloed, Zweet en Tranen’-duet van André Hazes en zoontje

André Hazes (26) heeft er ondanks de coronacrisis een paar mooie concerten op zitten deze zomer. Onlangs werden hier al beelden van gedeeld, toen hij zijn zus Roxeanne (27) – na hun verzoening – flink in het zonnetje zette en haar zelfs tot tranen toe wist te roeren. Monique heeft nu opnieuw een video op Instagram gezet, waarin te zien is hoe de zanger zijn microfoon deelt met hun driejarige zoon.

André Hazes zingt duet met zoon

In het kader van De Amsterdamse Zomer – een concertreeks in het Olympisch Stadion die georganiseerd wordt door onder meer John Ewbank, Nicolette van Dam en Bas Smit – stond André afgelopen weekend weer op de planken. Het nummer Bloed, Zweet en Tranen besloot hij niet in zijn eentje te zingen, maar samen met de kleine Dré. “Sta je dan met tranen in je ogen!”, schrijft Monique bij een video van het bijzondere moment. “Het afgelopen jaar wil Dré in de auto alleen maar papa en opa luisteren en schreeuwt die nummers dan keihard mee. Net als gisteren!”

Cadeautje

De volgers van Monique smelten bij het zien van het filmpje. “Wauw! Kippenvel. Dit is toch een cadeautje. Wat een mooie momenten”, reageert een fan. Iemand anders vult aan: “Zo heerlijk dit!”

De tekst gaat verder onder de video.

Onherkenbaar in beeld

In de bovenstaande video is te zien hoe de kleine Dré alleen maar van de achterkant gefilmd wordt. Dat heeft Monique bewust gedaan: een paar maanden geleden lieten André en zijn geliefde weten het jochie alleen nog maar onherkenbaar in beeld te willen brengen. “Kijk, ik heb een leuk kind, een knap kind en hij is supergrappig. Ik ben misschien wel de trotste ouder die er is en ik wil hem heel graag delen met de wereld, maar ik wil hem wel voor bepaalde dingen beschermen”, legde de zanger eerder uit in Jinek. “We houden er heel erg rekening mee dat er iets is in z’n gezicht, zodat hij niet volledig herkenbaar is.”

Lees ook
André Hazes treft voorbereidingen voor huwelijksaanzoek: ‘Monique is de juiste voor mij’

Drama-cover ‘Privé’

De ouders gaven aan dat hun zoon op een gegeven moment herkend werd, wat geen leuke ervaringen waren. Ook zouden ze hem buiten beeld houden, met het oog op het nieuwe schooljaar. Vermoedelijk heeft het buiten beeld houden van de kleine Dré mede te maken met de drama-cover waarmee Privé ten tijde van hun breuk in de schappen lag. Hierop werd het mannetje groots afgebeeld op de omslag van het entertainmentblad, met daarbij kleine fotootjes van André, Monique én natuurlijk de reden van de toenmalige split: Bridget Maasland (45). “Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?”, stond er in koeienletters bij geschreven. Deze actie schoot bij André volledig in het verkeerde keelgat en werd door de zanger dan ook “schofterig” genoemd. Hij schakelde vervolgens het advocatenkantoor van de zoon van Peter R. de Vries in en dreigde het blad aan te klagen. Tot een daadwerkelijke aanklacht is het uiteindelijk niet gekomen. “Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft”, gaf Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds destijds toe. Sinds eind februari zijn André en Monique weer een setje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze kindjes ♡

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zóóó veel ♡

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⭕️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌍

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee