Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Helaas voor fans: André Hazes blaast nu ook concert in april 2022 af

Helaas voor fans: André Hazes blaast nu ook concert in april 2022 af

Helaas voor fans: André Hazes blaast nu ook concert in april 2022 af

André Hazes heeft nu ook een optreden afgelast die in april 2022 zou plaatsvinden. De zanger zou op 15 april in de Rodahal in Kerkrade staan, maar dit gaat niet meer door. De annulering is bij regionale omroep 1Limburg bevestigd door de eigenaar van de zaal.

De eigenaar van de zaal bevestigt bij regionale omroep 1Limburg dat het optreden van André is afgelast. Tot nu toe zijn alle optredens van André die dit jaar zouden plaatsvinden geannuleerd. Maar ook optredens voor volgend jaar zijn niet zeker.

Burn-out

Volgens het management van André Hazes kampt hij al enige tijd met een burn-out en vertoont de zanger zich niet meer in het openbaar. De organisatie geeft aan dat Hazes zijn agenda leeggemaakt moet worden, omdat hij onder behandeling is om van zijn klachten af te komen. Het is nog onduidelijk of er een alternatieve datum komt. In maart 2022 vinden de jubileumconcerten plaats van Holland zingt Hazes. Het lijkt erop dat ook deze concerten door zullen gaan zonder André zelf.

Lees ook
Bridget en André deelden lief en leed online: ‘Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen’

Tijdelijk bij Rachel

Zijn moeder Rachel Hazes vertelde eerder deze week dat zoon André weer bij haar thuis woont en dat ze hem flink verwent. Ze maakt bijna elke dag zijn favoriete maaltijd: stamppot met andijvie. Zijn moeder vertelt aan het Belgische Het Laatste Nieuws: ‘’André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat elke dag een beetje beter met hem. André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.’’ Volgens Rachel heeft hij heeft nu vooral veel vitamientjes, moederliefde en heel veel rust nodig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl Beeld: Brunopress