Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes over band met zoontje: ‘Ik kan nog heel veel goedmaken’

André Hazes over band met zoontje: ‘Ik kan nog heel veel goedmaken’

André Hazes over band met zoontje: ‘Ik kan nog heel veel goedmaken’

In een exclusief interview van Shownieuws met Monique Westenberg, deed Monique een behoorlijk boekje open over de breuk met André Hazes. Maar naast de relatieperikelen tussen haar en de zanger, vertelde ze ook over de band tussen André en hun zoon André junior. 

Gemis

“Hij heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist”, vertelde Monique toen. “Natuurlijk was hij er, maar niet helemaal bewust.” Niet lang nadat André en Monique hun relatie nieuw leven inbliezen, ging de wereld op slot door het uitbreken van het coronavirus. Hierdoor kwam ook André noodgedwongen thuis te zitten. Een geluk bij een ongeluk. Hierdoor kon de zanger optimaal genieten van zijn gezin en dus ook veel tijd doorbrengen met hun zoontje.

Veel goed te maken

En dat hij gezegend is met een prachtige zoon, beseft de zanger nu maar al te goed. “Hij is pas drie jaar oud, dus ik kan nog heel veel goedmaken”, vertelt de zanger aan RTL Boulevard. André realiseert zich dan ook dat hij echt wat goed te maken heeft. Want ondanks zijn jonge leeftijd, had André junior wel degelijk door dat er iets aan de hand was.

Lees ook
Monique Westenberg over breuk met André Hazes: ‘Ik fantaseerde over hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen’

Band tussen vader en zoon

“Je merkt toch wel dat-ie heel wijs is. Voordat Monique en ik uit elkaar waren woonde ik al apart en hij wist waar dat was, dat was namelijk vlakbij zijn schooltje. Anderhalve week geleden bracht Moon hem naar school toe en toen wees hij het huis aan zei: ‘Hier woonde papa’. Hij weet dat dus gewoon nog. ‘Wat fijn dat hij weer thuis is’, ik zweer je dat hij dat zei.” Volgens André is de band tussen vader en zoon de laatste tijd dan ook flink veranderd. “Je ziet echt wel een contrast.”

Bekijk de korte video hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress