Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes als hologram aanwezig bij concert

André Hazes als hologram aanwezig bij concert

André Hazes als hologram aanwezig bij concert

In maart 2017 vindt alweer de vijfde reeks van de concerten ‘Holland Zingt Hazes’ plaats, maar ditmaal heeft de show een primeur. Want de in 2004 overleden volkszanger zal dit keer als hologram ‘aanwezig’ zijn bij de concerten in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Voor een keer terug
Organisator Stage Entertainment vertelt dat dit de eerste keer is dat deze techniek in Nederland wordt gebruikt tijdens een concert. Producente Patricia Kok zegt erover dat ze gelooft dat de techniek momenteel zo ver gevorderd is, dat André Hazes op deze manier een keer terug gebracht kan worden naar het podium. “Bij dit hologram kan men tot een meter rondom ‘André Hazes’ lopen en écht het gevoel krijgen dat hij er ook daadwerkelijk staat.”

Kippenvelmoment
De zoon van wijlen André, André Hazes jr., laat weten erg enthousiast te zijn over dit initiatief omdat hij zijn vader nu voor het eerst zal kunnen zien optreden. “Toen mijn vader nog leefde, was ik een snotaap van tien. Ik was niet zo van zijn muziek, maar nu ben ik groot fan”, vertelt hij in het AD. “Door dat hologram kan ik hem straks op het podium zien staan. Dat wordt echt een kippenvelmoment.”

Bron: RTL, AD

Lees ook: