Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is dit het laatste teken van een officiële relatiebreuk tussen André en Sarah?

Is dit het laatste teken van een officiële relatiebreuk tussen André en Sarah?

Is dit het laatste teken van een officiële relatiebreuk tussen André en Sarah?

Sinds vorige week gaan er veel geruchten rond over een relatiebreuk tussen André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25). Zelf laten ze niks los over te situatie, maar de acties van Sarah lijken een heel duidelijk signaal te geven. 

Tijdens de relatie droeg Sarah altijd haar André-ketting, maar onlangs werd de blondine gespot zonder ketting van haar ‘geliefde’. Daarnaast is ook sinds vandaag de naam van de zanger verdwenen uit haar biografie van Instagram. Hun vrolijke, verliefde kiekjes staan nog wel steeds online op sociale media.

Initialen met een hartje

In Sarah’s biografie van Instagram stonden de initialen van André met een hartje. Volgers viel het op dat sinds vandaag de initialen uit haar biografie zijn gehaald. Er staat nu elke en alleen een hartje. Juice channels en volgers gaan los en vragen zich af of dit hét teken is dat de relatie van André en Sarah officieel over is.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wachten op officieel statement

Onlangs postte Sarah na een lange mediapauze een foto bij het bureau van haar opa en oma. Bij de post complimenteert ze haar vader. Echter had niemand oog voor het bureau, maar valt het volgers vooral op dat de blondine niet meer de ketting van André draagt. Alles wijst erop dat het klaar is tussen de twee, maar een officiële verklaring blijft nog uit. Wat denk jij? Hebben André en Sarah een relatiebreuk?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress