Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André zegt alles voor heel 2022 definitief af: ‘Het lijkt niet beter met hem te gaan’

André zegt alles voor heel 2022 definitief af: ‘Het lijkt niet beter met hem te gaan’

André zegt alles voor heel 2022 definitief af: ‘Het lijkt niet beter met hem te gaan’

Slecht nieuws voor André Hazes fans: het blijkt dat de zanger er niet beter op wordt en heeft ook in 2022 geen drukke planning. Alle concerten zijn geannuleerd en hij moet nog steeds rustig aandoen.

Geen drukke planning

Hazes heeft de afgelopen tijd veel meegemaakt en het gaat niet lekker met hem. Hij heeft een flinke burn-out te pakken en is voorlopig nog niet beter. Zijn management laat weten dat André goed zijn rust moet pakken. Het kan nog maanden duren, dus hebben ze voor de zekerheid alle concerten in 2022 afgezegd. ‘André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust. Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd al het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd,laat zijn management definitief weten.

Lees ook:
Sarah van Soelen ontkent breuk en laat 2 foto’s met André op haar Instagramaccount staan

Stilte in de media

Er wordt een vriendelijk verzoek gedaan namens het management van André. ‘Wij vragen alle fans en media om de rust van André te respecteren.’ Geen valse roddels, grappen of vragen meer op social media. Verder doet de zanger er zelf geen uitspraken over en is hij nog altijd stil op social media, behalve dat hij foto’s met zijn (ex) Sarah van Soelen heeft verwijderd. Eerst maar beter worden. Dat gunnen we hem van harte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress