Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe Amerikaanse film Michiel Huisman óók in Nederlandse bioscopen

Nieuwe Amerikaanse film Michiel Huisman óók in Nederlandse bioscopen

Celebs
Nieuwe Amerikaanse film Michiel Huisman óók in Nederlandse bioscopen

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society‘, de Amerikaanse film waarin Neerlands acteertrots Michiel Huisman één van de hoofdrollen speelt, is volgend jaar (yes!) ook in de Nederlandse bioscopen te zien. Dat heeft distributeur Independent Films vandaag bekend.

Lees ook
Hot: Michiel Huisman als motormuis in nieuwe serie!

Boeren boekenclub
Huisman speelt in de verfilming van de gelijknamige bestseller van Mary Ann Shaffer en Annie Barrows een boer op het eiland Guernsey, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime boekenclub is opgericht. Een journaliste, gespeeld door Lily James (Cinderella), besluit in de nasleep van de oorlog te schrijven over de geheime club.

Harry Potter-regisseur
In The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, waarvoor de opnames woensdag zijn gestart, zijn ook rollen weggelegd voor onder anderen Glen Powell (The Dark Knight Rises), Matthew Goode (The Imitation Game) en Jessica Brown Findlay (Downton Abbey). De film wordt geregisseerd door Mike Newell, die eerder onder meer Harry Potter and the Goblet of Fire en Four Weddings and a Funeral regisseerde.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee