Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amber Heard wil scheiden van Johnny Depp

Amber Heard wil scheiden van Johnny Depp

Amber Heard wil scheiden van Johnny Depp

Na slechts 15 maanden huwelijk heeft Amber Heard aangegeven dat ze niet meer verder wil met Johnny Depp, wegens onoverkomelijke verschillen. 

Johnny Depp en Amber Heard ontmoetten elkaar ruim 5 jaar geleden, in 2011 op de set van de film The Rum Diary. Ze trouwden vorig jaar februari op het eiland van de 52-jarige acteur in de Bahama’s.

In januari bedankte Depp zijn vrouw nog uitvoerig, omdat “ze het met hem uithield”. Hij prees haar dat ze kon leven met al die verschillende karakters, of rollen, die de acteur heeft gespeeld en die zo hun sporen nalaten. “Het is zwaar voor mij – het moet ook zwaar zijn voor haar,” aldus de acteur tijdens zijn speech op het Internationale Filmfestival van Palm Springs.

Het stel is niet getrouwd op huwelijkse voorwaarden, Heard zou hebben gevraagd om alimentatie, maar daar zou Depp niets voor voelen. Hij vroeg de rechter al om het verzoek af te wijzen.

De scheidingsaanvraag komt overigens slechts 3 dagen na het overlijden van Johnny Depp’s moeder: Betty Sue Palmer – ze werd 81 jaar. Depp en zijn moeder waren naar het schijnt heel hecht, de acteur heeft haar naam in een hart op zijn arm laten tatoeëren.

 

Meer celeb-nieuws?: