Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Amber Heard de mannen ingeruild voor dit Britse topmodel?

Heeft Amber Heard de mannen ingeruild voor dit Britse topmodel?

Heeft Amber Heard de mannen ingeruild voor dit Britse topmodel?

De breuk tussen Amber Heard en Johnny Depp is uitgebreid besproken in de media en ging niet van een leien dakje. Zo zou Johnny Depp een telefoon naar het hoofd van zijn ex-vrouw gegooid hebben en haar meermaals uitgescholden hebben in een dronken bui. Er waren zelfs geruchten dat de acteur het topje van zijn vinger had afgesneden en de naam van Heards ex-lover in bloed op een spiegel had geschreven. En nu de scheiding volledig afgerond is, zijn er geruchten dat Amber de mannen heeft ingeruild voor een Brits topmodel.

Zo zou de actrice de laatste tijd veel samen gespot zijn met model Cara Delevingne. Beide vrouwen hebben eerder al toegegeven dat ze op zowel mannen als vrouwen vallen en ze zouden momenteel beiden vrijgezel zijn. Cara brak onlangs met haar vriendin Annie Clark, beter bekend onder haar artiestennaam St. Vincent, en Amber was zojuist nog verwikkeld in een vechtscheiding met Johnny Depp. Het duo zou de laatste weken veel tijd hebben doorgebracht in Londen, waar Cara momenteel woont. ‘Ze zijn heel vaak samen in een hotel gezien en giechelen er altijd op los met z’n tweetjes,’ aldus een bron van de Britse tabloid Daily Star. De krant hint dan ook dat beide actrices een koppel zouden vormen, aangezien Cara geen reden heeft om in het hotel te overnachten omdat ze haar eigen huis heeft in Londen.

Begin dit jaar waren er ook al geruchten dat Amber Johnny had bedrogen met het Britse model, maar beide vrouwen ontkenden het overspel.

cara-delevingne-and-amber-heard

Lees ook: