Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amanda Balk is weer verliefd: “We zijn bijna vier maanden samen”

Amanda Balk is weer verliefd: “We zijn bijna vier maanden samen”

Amanda Balk is weer verliefd: “We zijn bijna vier maanden samen”

Amanda Balk (33) zit op een roze wolk. Er is een nieuwe man in het leven van de realityster. Maar of Amanda de strijdbijl met haar ex Afrojack (33) al begraven heeft…

Amanda Balk is verliefd

Amanda vertelt over haar nieuwe liefde in een interview met FHM. “Ja, het gaat heel erg goed in de liefde! Ik ben verliefd”, aldus Amanda. “Bijna vier maanden nu. Ik heb hem ontmoet via een vriend. Een Nederlandse man ja.”

Erg blij

Toch wil ze hem verder buiten de media houden. “Zodra dat allemaal naar buiten komt dan gaat dat allemaal weer minder. Ik wil nu gewoon lekker genieten van hoe ik me voel. Hij maakt mij in elk geval heel erg blij.”

Overval

Na de brute overval in haar huis, probeert Amanda zich nu te richten op haar mentale gezondheid. “Ik moet zorgen dat er weer rust is voor Vegas en mij. Ik krijg er gelukkig ook hulp bij.” Balk is heel blij dat haar dochter Vegas het zo goed doet. “Zij houdt zich sterk en is een stoer meisje. Maar als de bel gaat dan kan ze wel opeens schrikken, dat was eerst niet zo. Het is natuurlijk je grootste nachtmerrie. Kijk, spullen zijn maar spullen. Ik wil vooral van de angst af. Daar gaat tijd overheen.”

Contact vader

Maar hoe gaat het nu tussen haar en haar ex en Afrojack? Nou, hoewel dochter Vegas haar vader weer heeft gezien, kan Balk het nog niet helemaal laten rusten. “Hij heeft een jaar lang zijn dochter niet gezien en wij vragen al een jaar lang of hij komt”, aldus Amanda. “Mijn kind weet hoe het zit. Zij mist haar vader heel erg. Ze weet dat hij druk is, maar hij heeft een jaar lang geen contact opgenomen. Dat kan natuurlijk niet.”

Lees ook
Pijnlijk en verdrietig: Afrojack en ex Amanda Balk moddergooien in de media om dochter Vegas (8)

Fijne dag

Ze sluit af: “Er is een positief ding aan deze heisa, want na het interview stuurde hij een e-mail met de boodschap dat hij een dag later zou langskomen. Ze hebben een hele fijne dag samen gehad en ons meisje was blij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress