Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amanda Balk thuis overvallen: ‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen’

Amanda Balk thuis overvallen: ‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen’

Celebs
Amanda Balk thuis overvallen: ‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen’

Na Fred van Leer (44), heeft ook Amanda Balk (33) de schrik van haar leven gekregen. De voormalig realityster werd namelijk overvallen in haar eigen huis.

Amanda Balk overvallen

Ook hierbij deden mannen zich weer voor als pakketbezorgers, eveneens als bij de stylist het geval was. Niet alleen Amanda was op dat moment ook aanwezig, ook haar dochter Vegas (7) was thuis.

Geschopt en geslagen

‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen’, verklaart Balk aan Privé. ‘Ik voelde niets van de klappen, het enige dat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig.’ De schuldigen vluchtten weg in een auto. Het is niet de eerste keer dat Amanda overvallen wordt. In 2017 maakte ze al iets soortgelijks mee in Parijs, toen mannen met knuppels haar auto aanvielen.

Scheiding

Meer dan een jaar geleden scheidde Amanda van haar echtgenoot Stavros. Ze waren slechts enkele maanden getrouwd, toen hij opgepakt werd. In april 2019 werd de realityster zelf ook verdacht van betrokkenheid bij de zaak. Ze moest zich hiervoor verantwoorden voor de rechter. “Deze nachtmerrie duurt nog langer dan ons huwelijk. Het is heel vervelend om als onschuldig persoon meegezogen te worden in de consequenties van een fout van iemand anders.”, aldus Amanda.

Huwelijk redden

Balk ondernam nog twee pogingen om het huwelijk met Stavros te redden, maar verbrak in september vorig jaar toch de relatie. Hij mocht op dat moment met een elektronische enkelband om in vrijheid zijn proces afwachten.

Lees ook
Nieuwe wending: Amanda Balk nu ook zélf verdachte in zaak wietkwekerijen

Realityster

Amanda Balk werd bekend door haar deelname aan de realityserie De Gouden Kooi. Later was ze te zien in de realityserie Keeping Up with the Balkjes, op LINDA.tv. Samen met de wereldberoemde dj Afrojack kreeg ze in 2012 dochtertje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Bron: STORY | beeld: Peter Smulders, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee