Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amanda Balk geeft geruststellende update na heftige woningoverval

Amanda Balk geeft geruststellende update na heftige woningoverval

Celebs
Amanda Balk geeft geruststellende update na heftige woningoverval

Woensdag kreeg Amanda Balk (33) de schrik van haar leven toen ze werd overvallen door mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. Inmiddels lijkt de voormalig realityster van de schrik zijn bekomen en geeft via Instagram een update hoe het met haar en haar dochter gaat.

Amanda Balk geeft update na woningoverval

‘Bedankt voor alle steun en lieve berichtjes,’ schrijft Amanda op haar Instagram Stories. Daarop is te zien hoe dochter Vegas (7) rustig ligt te slapen. ‘We zijn ok ❤️’ laat Balk weten

De tekst gaat verder onder de foto

Amanda Balk update overval

Geschopt en geslagen

Woensdag deden mannen zich voor als pakketbezorgers om Amanda in haar woning te overvallen. Eerder gebeurde dit ook al bij Fred van Leer. ‘Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen’, verklaart Balk aan Privé. ‘Ik voelde niets van de klappen, het enige dat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig.’ De schuldigen vluchtten weg in een auto. Het is niet de eerste keer dat Amanda overvallen wordt. In 2017 maakte ze al iets soortgelijks mee in Parijs, toen mannen met knuppels haar auto aanvielen.

Lees ook
Fred van Leer vertelt meer over brute overval: ‘Ik heb getrapt voor m’n leven’

Scheiding

Meer dan een jaar geleden scheidde Amanda van haar echtgenoot Stavros. Ze waren slechts enkele maanden getrouwd, toen hij opgepakt werd. In april 2019 werd de realityster zelf ook verdacht van betrokkenheid bij de zaak. Ze moest zich hiervoor verantwoorden voor de rechter. “Deze nachtmerrie duurt nog langer dan ons huwelijk. Het is heel vervelend om als onschuldig persoon meegezogen te worden in de consequenties van een fout van iemand anders.”, aldus Amanda.

Huwelijk redden

Balk ondernam nog twee pogingen om het huwelijk met Stavros te redden, maar verbrak in september vorig jaar toch de relatie. Hij mocht op dat moment met een elektronische enkelband om in vrijheid zijn proces afwachten.

Realityster

Amanda Balk werd bekend door haar deelname aan de realityserie De Gouden Kooi. Later was ze te zien in de realityserie Keeping Up with the Balkjes, op LINDA.tv. Samen met de wereldberoemde dj Afrojack kreeg ze in 2012 dochtertje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee