Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beelden overval Amanda Balk in ‘Opsporing Verzocht’: ‘Psycholoog voor dochter (8) ingeschakeld’

Beelden overval Amanda Balk in ‘Opsporing Verzocht’: ‘Psycholoog voor dochter (8) ingeschakeld’

Beelden overval Amanda Balk in ‘Opsporing Verzocht’: ‘Psycholoog voor dochter (8) ingeschakeld’

De camerabeelden van de overval op Amanda Balk zijn dinsdagavond bij ‘Opsporing Verzocht’ op NPO1 uitgezonden. In januari werd de 33-jarige realityster in haar woning in het Amsterdamse IJburg overvallen door twee mannen, van wie één gekleed als pakketbezorger.

‘Hij probeerde m’n keel dicht te knijpen’

Op de beelden is te zien hoe iemand in een neppe PostNL-jas zonder logo’s een pakketje voor de deur van Amanda zet. Wanneer ze de deur opendoet, dringen hij en een andere man haar huis binnen. “Hij trapte mij. Ik vloog helemaal naar achteren toe. Toen kwam er nog iemand anders binnen en die ging bovenop me zitten. Ik gilde. Hij ging de hele tijd proberen mijn keel dicht te knijpen. Enige wat ik dacht: mijn kind is boven. Je staat dan niet meer voor jezelf in.”, vertelt de blondine.

Psycholoog voor dochter

In de uitzending werden foto’s van de gestolen sieraden getoond. Het gaat om twee ringen, een diamanten collier en een horloge van het merk Audemars Piguet. Toch doen die Amanda, bekend van onder meer de Gouden Kooi en Echte meisjes in de jungle, maar weinig. “Ik heb eigenlijk alleen maar aan mijn dochtertje gedacht de hele tijd”, vertelt ze over Vegas, het destijds zevenjarige meisje dat zich in reactie op het gegil van haar moeder in een kast verstopte. “Die spullen zijn ook maar spullen. Het heeft toch heel veel angsten gecreëerd bij haar. Je wil als moeder alles alleen doen, maar ik heb nu toch een psycholoog ingeschakeld. Het is toch een traumatische ervaring.”

Lees ook
Amanda Balk is weer verliefd: ‘We zijn bijna vier maanden samen’

Getuigen gezocht

De verdachten, een man van ongeveer twintig jaar oud en een man van tussen de twintig en vijfentwintig jaar oud, gingen er met de buit vandoor in een gestolen grijze Smart Forfour. Het voertuig werd drie dagen na de overval, op 10 januari, teruggevonden in Amsterdam Noord. De auto was in brand gestoken. Er worden getuigen gezocht die het voertuig tussen 6 en 10 januari ergens hebben zien rijden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_)

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress