Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alweer twee kandidaten bekend gemaakt voor Expeditie Robinson!

Alweer twee kandidaten bekend gemaakt voor Expeditie Robinson!

Alweer twee kandidaten bekend gemaakt voor Expeditie Robinson!

Langzaam maar zeker stromen de namen van de kandidaten voor televisieprogramma Expeditie Robinson binnen. Eerder werd al bekend dat Anna Nooshin, Elle van Rijn en Chloe Leenheer meedoen aan het programma, en nu zijn er nog twee namen bekend gemaakt!

Lex Uiting
Bij de radioshow van Giel Beelen op 3fm werd bevestigd dat ook Lex Uiting kandidaat zal zijn in het populaire televisieprogramma. Lex is een 29-jarige radio- en televisiemaker. Mocht zijn naam niet gelijk een belletje bij je doen rinkelen; hij is bekend van het BNN-programma  ‘Rambam’ en heeft zijn eigen show, ‘Lex’ genaamd.

Miss Nederland 2015
Naast Lex is er nog een naam bekend gemaakt! Want ook Jessie Jazz Vuijk gaat meedoen aan het survivalprogramma op het bounty eiland. Jessie Jazz mag zichzelf Miss Nederland 2015 noemen. De blondine is de vierde Bekende Nederlander waarvan de deelname aan het programma bevestigd is.

Regenseizoen
Dit jaar is het alweer ‘t zeventiende seizoen van Expeditie Robinson. Ook dit keer wordt het programma weer gepresenteerd door Dennis Weening en Nicolette Kluijver. Weening vertelde eerder deze week in RTL Boulevard dat de kandidaten het erg zwaar hebben gehad, omdat ze begonnen in het regenseizoen. Expeditie Robinson is vanaf donderdag 8 september elke week te zien op RTL 5.

Bron: Metro

Lees ook: