Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alweer slecht nieuws voor Patricia Paay

Alweer slecht nieuws voor Patricia Paay

Alweer slecht nieuws voor Patricia Paay

Het is een zware dag voor Patricia Paay. Eerder vandaag schreven we al over de nare vordering in het onderzoek met betrekking tot de uitgelekte seksvideo, en nu heeft de blondine  alweer een flinke tegenslag te verwerken. Want Patricia heeft de rechtszaak tegen haar voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel verloren. Dit meldt Quote.

Lees ook: Arrestatie in zaak Patricia Paay

Ruzie
De 67-jarige Patricia eiste een schadevergoeding van een ton van de textielhandelaar, met wie ze in 2015 en succesvolle pantylijn opzette. De vruchtbare samenwerking kwam tot een abrupt einde, nadat de twee in een ruzie verwikkeld raakten. Patricia baseerde de hoogte van haar eis op de inkomsten die ze volgens haar is misgelopen na de onenigheid tussen de twee.

Geen grondslag
Quote bericht dat de rechter Patricia niet in haar gelijk heeft gesteld. De diva meent nog 10% van de inkomsten uit 2016 te moeten ontvangen, maar de rechter verklaart in het vonnis het tegendeel: ‘Die vordering vindt geen grondslag in de tussen beide partijen bestaande overeenkomst.’

Eerder werd ook gesuggereerd dat Maarten Oostvogel, die tevens de buurman van Patrcia is, een aandeel zou kunnen hebben gehad in het uitlekken van de sekstape. Hij ontkent echter elke betrokkenheid bij de zaak.

Bron: Privé

Lees ook: