Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alles wijst erop dat Idris Elba de nieuwe James Bond wordt

Alles wijst erop dat Idris Elba de nieuwe James Bond wordt

Alles wijst erop dat Idris Elba de nieuwe James Bond wordt

De afgelopen tijd wordt er hevig gespeculeerd over wie Daniel Craig gaat opvolgen als de nieuwe James Bond. Acteur Idris Elba wordt getipt als de perfecte kandidaat, wat zou betekenen dat de eerste donkere James Bond een feit is. Elba wakkert de geruchten aan door op Twitter een duidelijke verwijzing te geven naar de rol die hij mogelijk binnenkort gaat vertolken.

Lees ook: James Bond-acteur Daniel Craig wordt vader

‘My name’s Elba. Idris Elba,’ schrijft de acteur op zijn Twitterpagina, samen met een semi-serieuze selfie. Hiermee lijkt de acteur te hinten op zijn mogelijke rol als de nieuwe 007. Zou het dan toch?

De nieuwe James Bond

Natuurlijk zorgt de tweet voor een hoop enthousiasme bij veel fans. Op Twitter wordt zijn bericht dan ook veel gedeeld en geliked. Al enige tijd wordt er gedacht dat de Britse Idris Elba het stokje zal overnemen van Daniel Craig als de enige echte James Bond. Craig heeft al eerder aangegeven te willen stoppen en verschijnt nog in één 007-film. Nu lijkt het erop dat de geruchten dan toch echt werkelijkheid worden: is Idris Elba de nieuwe beroemde geheim agent?


Het blijft voorlopig echter bij speculeren, want het nieuws is nog niet officieel bekend gemaakt. Hoe dan ook: wij zien deze nieuwe James Bond wel zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images