Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het einde van ‘Homeland’ is in zicht: állerlaatste seizoen aangekondigd

Het einde van ‘Homeland’ is in zicht: állerlaatste seizoen aangekondigd

Celebs
Het einde van ‘Homeland’ is in zicht: állerlaatste seizoen aangekondigd

Het einde is in zicht voor de hitserie Homeland. Volgens Claire Danes, die de hoofdrol van Carrie Mathison vertolkt, zal het achtste seizoen van het spannende actiespektakel het laatste zijn.

Lees ook
13 series om samen met je vriend te kijken

Zwanger

Claire meldde dat in het radioprogramma van Howard Stern, waarin ze ook bekendmaakte dat ze komende zomer haar tweede kindje verwacht. Haar zwangerschap zal volgens Deadline geen invloed hebben op de planning van de serie; de opnames voor het achtste seizoen van Homeland zouden sowieso pas aan het eind van het jaar van start gaan.

Moeilijk afscheid

De actrice heeft tegenstrijdige gevoelens over het einde van de serie, vertelde ze. Ze vindt het moeilijk afscheid te nemen van Homeland, maar ziet er ook naar uit haar personage Carrie los te laten. “Ik heb mijn handen vol aan haar. Ze is continu gestrest, en dat is hard werken. Ik ben er wel klaar voor daar even pauze van te nemen.”

Geen Homeland zonder Carrie

Het einde van Homeland komt niet geheel onverwacht. Eerder lieten de bedenkers van het programma al weten na het achtste seizoen te stoppen met de serie. Officieel heeft zender Showtime het laatste woord over het voortbestaan van de show, maar de kans dat die zonder Claire en de makers doorgaat is niet groot. Showtime wil (nog) niet reageren op de uitspraken van de actrice.

Op de buis

De grote finale van het huidige, zevende seizoen is volgende week, op 29 april te zien op de Amerikaanse televisie. In Nederland lopen we íets achter; hier zijn de afleveringen te volgen bij BNN-VARA. Daarna hebben we dus nog één reeks te gaan. Zorg dus dat je er driedubbel van geniet!

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee