Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ali B maakt meest ongemakkelijke rap ooit: ‘Max Verstappen en zijn team konden het waarderen’

Ali B maakt meest ongemakkelijke rap ooit: ‘Max Verstappen en zijn team konden het waarderen’

Ali B maakt meest ongemakkelijke rap ooit: ‘Max Verstappen en zijn team konden het waarderen’

Ali B was een van de bekende Nederlanders die op het circuit van Abu Dhabi aanwezig was toen Max Verstappen de Formule 1 race won. De rapper maakte vervolgens een video met de wereldkampioen en besloot een freestyle-rap te doen voor Max. Een behoorlijk gênante en ongemakkelijke vertoning, vinden veel mensen.

Ali B rap voor Max Verstappen

Ali B wilde zijn bewondering voor wereldkampioen Max Verstappen laten blijken door middel van een freestyle rap. De rapper begint vol goede moed aan de rap, maar de tekst is behoorlijk apart. Zinnen als “een inspirator, je laat ons trillen als een vibrator” en “jij bent die ene gozer die dat gewoon overwint, een wonderkind” komen voorbij. Max Verstappen staat er zelf een beetje ongemakkelijk naar te kijken en ook wij krijgen plaatsvervangende schaamte als we de video zien.

Ook bekende Nederlanders reageren op de video en de reacties zijn niet mals. “Ik word niet snel ongemakkelijk, maar nu 😂😂❤️”, reageert YouTuber Bram Krikke. “Haha je ziet Max kijken: ‘Ali, Verstappen rijmt ook op kappen…’ 😂”, reageert cabaretier Peter Pannekoek. Kijk de video hieronder en oordeel zelf.

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Lees ook
Ka-ching: zoveel verdient Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen

Rapper reageert

Iedereen had een mening over de ongemakkelijke rap van Ali B. De rapper trekt zich weinig aan van al het commentaar en reageert op sociale media. “Mooi om te zien dat ik zoveel aandacht krijg, van mensen die vinden dat ik te veel aandacht krijg”, grapt hij op Twitter.

“Ik was net zo blij als de rest van NL, ik heb het geluk dat ik een geïmproviseerd tekstje mocht delen met Max, hij en zijn team die mij hebben uitgenodigd konden het waarderen en de lol er van inzien, voor mij is dat veel meer dan genoeg. Beste mensen, ik gun jullie fijne feestdagen en rechte tenen”, laat de rapper op Instagram weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still Instagram