Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wéér een BN’er overval: Ali B voor zijn huis beroofd van horloge

Wéér een BN’er overval: Ali B voor zijn huis beroofd van horloge

Wéér een BN’er overval: Ali B voor zijn huis beroofd van horloge

Wederom een overval op een BN’er: rapper Ali B is donderdagavond namelijk van zijn horloge beroofd voor zijn huis in Almere. Samen met zijn chauffeur werd hij door meerdere daders overvallen. Volgens de politie is daarbij gedreigd met mogelijke vuurwapens. Op Instagram laat Ali weten dat het goed met hem gaat. 

Ali B beroofd

In een bericht op Instagram beklemtoont de artiest dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. “Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken”, aldus Ali B. “Ik laat de politie zijn werk doen.” De melding van de overval kwam rond 21.15 uur binnen. De daders zijn gevlucht in een auto, maar de politie wilde donderdagavond nog geen mededelingen over het onderzoek doen.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

‘Kan gebeuren’

Tegen Omroep Flevoland zegt hij dat hij van zijn “klokje” is beroofd. De rapper laat weten niet per se geschokt te zijn. “Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren”, aldus Ali B tegen de omroep, waarmee hij doelt op eerder berovingen van bekende Nederlanders. “Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren.”

Lees ook
Fred van Leer vertelt meer over brute overval: ‘Ik heb getrapt voor m’n leven’

Trots op zijn uurwerk

Ali B zat woensdag bij Op1 aan tafel, waar hij vertelde een dure horloge te bezitten. “Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee”, zei hij in de uitzending waar hij zijn nieuwe boek ‘De Ali B Methode’ promootte. Tegen presentator Charles Groenhuijsen beaamde hij vervolgens dat het gaat om “een duur klokje”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders