Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Zoenfoto’ van prinses Alexia zorgt voor veel verwarring: ‘Is dit haar 1e vriendje?’

‘Zoenfoto’ van prinses Alexia zorgt voor veel verwarring: ‘Is dit haar 1e vriendje?’

‘Zoenfoto’ van prinses Alexia zorgt voor veel verwarring: ‘Is dit haar 1e vriendje?’

Afgelopen dagen was er veel ophef rondom prinses Alexia. Op meerdere websites en social mediakanalen was namelijk een ‘zoenfoto’ van haar te zien. Er werd zelfs gesproken over het vriendje van de prinses. Maar niets blijkt minder waar, want dit nieuws was afkomstig van een nep-account. Het is dus fake nieuws. 

Veel websites hebben afgelopen dagen dus een kiekje gedeeld met het nieuws dat prinses Alexia (16) een vriendje zou hebben in Wales. Ze zou op de foto zelfs aan het zoenen zijn met deze jongen. Maar dat is dus helemaal niet waar. In LINDA vertelt shownieuws verslaggever Sam Hoevenaar dat het fake nieuws is.

Als twee druppels water

Hij laat weten dat account van de lookalike van prinses Alexia vorige week een foto heeft geplaatst waarop ze een jongen een kus geeft met de tekst ‘Love you’, erbij. En bijna iedereen trapte er in. Ook Life of Yvonne deelde de foto op haar social media en de grotere media hebben het zelfs zo gebracht dat Alexia een vriendje heeft in Wales.

Nep-account

Niemand heeft nog een idee wie er achter dit nep-account zit. ‘Wie weet vindt Alexia het zelf leuk om af en toe wat persoonlijke kiekjes met de massa te delen en is één van de accounts toch gewoon van haarzelf’, schrijft ze. Maar voor nu zal Alexia geen last meer hebben van haar lookalike, alle foto’s zijn verwijderd.

‘Een rebelse prinses’

Prinses Alexia gaat inmiddels naar het Atlantic College in Wales, waar ook de Spaanse kroonprinses Leonor (15) haar lessen volgt. Dit is iets waar de Spanjaarden niet zo blij mee zijn. Veel Spaanse media zijn namelijk bang dat Alexia een slechte invloed zal hebben op de kroonprinses. Volgens het Spaanse blad Lecturas is prinses Alexia ‘een rebelse prinses die haar ouders veel koppijn bezorgt in tegenstelling tot Leonor, die een voorbeeld is van verantwoordelijkheid.’

Lees ook
Prinses Alexia (16) voor 2 jaar naar buitenland: Koninklijk Huis deelt ‘casual’ foto van haar vertrek

‘Ik weet zeker dat ze het goed zullen vinden samen’

Het Koningshuis liet tijdens de jaarlijke fotosessie op Paleis Huis ten Bosch weten dat zij van tevoren niet wisten dat de twee prinsessen bij elkaar in de klas zouden komen. ‘Dat hoorden we pas toen Alexia al aangenomen was. Dat was een totale verrassing voor ons. Ik weet zeker dat ze het goed zullen vinden samen’, vertelde onze koning. Maar of dit ook daadwerkelijk echt zo is, dat moet nog maar blijken.

alexia-zoenfoto

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Story | Beeld: BrunoPress