Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Albert Verlinde haalt uit naar ‘door corona getroffen’ BN’ers: ‘Gewoon dom’

Albert Verlinde haalt uit naar ‘door corona getroffen’ BN’ers: ‘Gewoon dom’

Albert Verlinde haalt uit naar ‘door corona getroffen’ BN’ers: ‘Gewoon dom’

Albert Verlinde (59) deelt dinsdag in de podcast ‘Een-tweetje met Yves’ van mediaondernemer Yves Gijrath zijn mening over de uitspraken die collega-BN’ers de afgelopen tijd hebben gedaan over de coronacrisis en hoe deze hen negatief heeft beïnvloed. “Het is gewoon dom. Punt.”

Mond houden volgens Albert Verlinde

De directeur van musicalbedrijf Stage Entertainment kan er met zijn pet niet bij waarom iemand als René Froger (59) of Linda de Mol (55) zich beklaagt over dat zij ‘geraakt’ zijn door de crisis terwijl veel andere mensen het veel zwaarder hebben. “Als je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden”, aldus Albert.

Even op de vlakte houden

Volgens Albert kunnen BN’ers zich dan ook het beste even niet zo prominent laten horen tijdens de crisis. “Slik je verlies, zwijg even. Je kunt ook niks goed doen nu, je kunt geen lied voor corona zingen”, zegt hij lachend. “Het zijn gewoon andere tijden waarin we terecht zijn gekomen.”

Lees ook
‘Nee René Froger, jullie worden in de coronacrisis niet het hardst getroffen van allemaal

René Froger

Ook Flair-columnist Hester Zitvast kon er helemaal niks mee toen René Froger vorige week de woorden in de mond nam dat artiesten “het hardst” getroffen werden door het coronavirus. “Een versoepeling van evenementen zou welkom zijn, aldus de zanger. Oké, René. Net zo welkom als een tweede uitbraak? Ik laat zijn woorden nog even goed op me inwerken en denk terug aan het interview dat ik eerder deze week had met een wanhopige moeder die door de coronacrisis sinds 18 maart haar gehandicapte kind niet meer ziet. Een concreet vooruitzicht heeft ze niet, maar René en collega’s worden dus harder getroffen. En ik denk aan de dochter die vertelde hoe ze in een week tijd beide ouders verloor aan het virus. Ook zij staat op de ladder van heftigheid nog onder René.” Lees haar column hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress