Je bent hier: Home > Celebs > Wat een droppie! Airen Mylène bevallen van tweede kindje

Wat een droppie! Airen Mylène bevallen van tweede kindje

Celebs
Wat een droppie! Airen Mylène bevallen van tweede kindje

Airen Mylène en Taeke Taekema zijn voor de tweede keer ouders geworden. Op Instagram deelde Airen zojuist een eerste foto van het jongetje, van wie het stel al enkele dagen in stilte genoot.

Mooie naam

De zoon van de 35-jarige presentatrice en de 39-jarige oud-hockeyer werd al op 9 januari geboren. Het jongetje heeft de naam Foss Fedde Glen Taekema gekregen – duidelijk geen naam volgens de laatste trends.

Eerste foto

“Wat een rijkdom! Hij is er! Foss Fedde Glen Taekema”, schrijft de Shownieuws-presentatrice bij een foto van hun zoon. “We maken het goed. Het is leuk. Het is chaos. Het is drukte. Het is liefde. Het is alles.” Ook Taeke laat van zich horen op Instagram: “Daar is hij dan, onze tweede zoon. […] Airen heeft het wederom geweldig gedaan en Bodhi vind z’n broertje erg lief! Het is vrij onrustig thuis, but wouldn’t want it any other way!”

Felicitaties

Intussen worden de kersverse ouders overspoeld met felicitaties. “Veel geluk met al je mannen”, reageert Renate Gerschtanowitz. “Ooohhhh wat cute!! Van harte gefeliciteerd!”, laat SBS-collega Viktor Brand weten. Ook Anouk Smulders en Pauline Wingelaar laten hun felicitaties achter.

Lees ook
Airen Mylene deelt zeldzame foto van groeiende babybuik: ‘Prachtig zwanger!’

Wie is de Mol?-gezin

Mylène en Taekema, sinds maart 2018 ouders van zoontje Bodhi, ontmoetten elkaar in 2016 tijdens de opnames van Wie is de Mol?. Dat programma is afgelopen weekend éindelijk weer begonnen en dus wordt er druk gespeculeerd over de vraag der vragen: wie is de mol dit seizoen? Een spoiler komt het programma eígenlijk nooit voor. Maar dit keer zijn de kandidaten in China en laten de inwoners van dit land nu nét wat beelden hebben gedeeld op social media. Met dus een gigantisch grote onthulling over het vervolg van het programma…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee